REKLAMI GEÇ

KAPLAN “KAMU KURUMLARINI YAKIN TAKİBE ALDIK”

KAPLAN “KAMU KURUMLARINI YAKIN TAKİBE ALDIK”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zafer Kaplan, ‘Gölge Kabine’ ile kamu kurumlarını yakın takibe aldıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2010 Pazartesi, 17:54

MHP’li Kaplan, görev dağılımı tamamlanan il yönetim kuruluyla birlikte ‘Gölge Kabine’ oluşturduklarını belirterek, kamu kurumlarını yakın takibe aldıklarını ifade etti. ‘Gölge Kabine’nin resmi kurumları inceleyeceğini belirten İl Başkanı Kaplan, ‘Hangi dairede vatandaşlara nasıl davranılıyor, işlemlerin hızı ne, hizmet kalitesi ne durumda beklentileri, sorunları, istekleri neler hepsini belirleyeceğiz. 20 kişiden oluşan gölge kabine bana bağlı olarak çalışacak. Kabine görevlilerinin isimlerini saklı tutacağız. İl yönetim kurulu üyeleri de kabine üyeleri tarafından denetim altında olacak. Kabine üyelerinin hazırladığı raporları arşivleyeceğiz. Önümüzdeki genel seçimde iktidar olarak sandıktan çıktığımızda vatandaşlarımızı bire bir yakından ilgilendiren tüm kamu kurumları ile ilgili elimizde veriler hazır olacak. Aksayan yerleri bu raporlara göre yeniden düzenleyip, halkımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunacağız’ dedi.

Hedeflerinin 2011 Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde MHP’yi Denizli’de birinci parti yapmak olduğunu belirten Kaplan, ‘Yönetimde yaptığımız yeni yapılanmanın ardından şimdi var gücümüzle seçimlere hazırlanacağız. Eski sistemle Seçim çalışması yapmak çok zaman kaybına neden oluyordu. Seçmene ulaşmakta sıkıntılar vardı. Bunun eksikliğini seçimlerde daha iyi hissediyorduk. Sekiz yıllık AK Parti iktidarından ülkeyi kurtarmak için daha etkili yollarla seçmene ulaşmak gerekiyor. Bu Seçim propaganda döneminde ekipler oluşturarak ilimizde tüm seçmenlere ulaşacağız ve partimizin programını anlatacağız. Böylece sandıktan daha yüksek oyla tek parti olarak çıkacağız’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı