REKLAMI GEÇ

MHP, ÇAL’DA İKTİDAR YEMİNİ ETTİ

MHP, ÇAL’DA İKTİDAR YEMİNİ ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çal İlçe Teşkilatı, ‘İktidara yürüyüş’ konseri düzenledi. Miting havasında geçen konserde MHP’liler iktidar yemini etti.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2011 Cumartesi, 13:40

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere, MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) ve Denizli Milletvekili Adayı Emin Haluk Ayhan, milletvekili adayları, ilçe başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

“Aldatmaya yönelik anketlere kulak asmayın”
Konser öncesi bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, 12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “12 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Tempomuzu düşürmeden çalışmaya devam etmemiz lazım. 13 Haziran’da Türkiye MHP iktidarıyla uyanacak. Buna biz inanıyoruz. Siz de inanın. Çal ilçemizdeki bu kalabalık, iktidara yürüdüğümüzün bir göstergesidir. Partimiz hakkında ileri geri söylenenlere, kamuoyunu aldatmaya yönelik anketlere kulak asmayın. Biz halkın içindeyiz ve gücümüzü biliyoruz. Bugün ülkenin getirildiği durum ortada. Terör dağdan şehre inmiştir. Denizli sokaklarında PKK yandaşları terör estirir hale gelmiştir. Bugün her evde bir işsiz vardır. Buradan size soruyorum Çallı üzüm üreticisi halinden memnun mu? Çiftçi memnun mu?” diye konuştu.

İktidar Yemini Ettirdi
Bugün ülkede her alanda çözülme yaşandığını belirten Başkan Kaplan, “ülkemizin yeniden derlenip toparlanması, yaralarının sarılması için şiddetle MHP iktidarına ihtiyaç vardır. MHP’nin tek başına iktidara yürüdüğünden rahatsız olan bir takım çevreler, partimiz üzerinde çeşitli oyunlar oynamanın peşindeler. Ama biz bunlara kulak asmadan yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. İktidar yolunda kimse önümüze engel koyamayacak. Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bu süreçte bir takım çevreler sizi tahrik etmek, oyuna getirmek isteyecekler. Bunlara prim vermemenizi, sağduyunuzu muhafaza etmenizi istiyorum. Türk milleti bu çevrelere 12 Haziran’da sandıkta gereken cevabı verecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Kaplan konuşmasının ardından katılımcılara iktidar yemini ettirdi.

“PKK Çınar’a indi”
MHP Denizli Milletvekili Adayı ve MYK Üyesi Emin Haluk Ayhan da yaptığı konuşmada, “ Denizli’de bizim ihanet politikası olarak adlandırdığımız AKP’nin-ister Kürt, ister demokratik, ister milli birlik açılımı veya hangi adla olursa olsun- isimlendirdiği proje sayesinde, PKK Denizli’de Çınar Meydanı’na inme cesaretini göstermiştir. Denizlili vatandaşlarımızdan gerekli tepkiyi de görmüştür. Sadece bu olay bile AKP’nin millet ile değil, topçu ve popçularla görüştüğü açılım rezaletinin ülkeyi ve Denizli’yi ne hale getirdiğinin çok açık bir göstergesidir. Denizli halkı açılım rezaletiyle ülkenin ve Denizli’nin ne hale getirildiğini görmekte ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları artık fark etmektedir” dedi. Denizli’de yaşanan olay karşısında MHP’nin görüşlerinin ne kadar doğru olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını kaydeden Ayhan, “Ekonomik açıdan zaten sıkıntılara gömülen vatandaşlarımız, bu son rezalet karşısında Milliyetçi Hareket Partisi’nin görüşlerinin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu bir kez daha görmüşlerdir. Ortaya çıkan bu rezalet karşısında, bazılarının özelikle eski sıfatıyla iktidara yalakalık yapanların ne diyeceklerini merakla bekliyoruz” diye konuştu.

YILDIZDOĞAN COŞTURDU
Konuşmaların ardından Ozan Manas ve Sercan’dan sonra sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, söylediği birbirinden güzel ezgilerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca konsere bayan dinleyicilerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı