REKLAMI GEÇ

MHP’DEN ADAY ADAYI ŞOVU

MHP’DEN ADAY ADAYI ŞOVU

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda milletvekili aday adayları tanıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2011 Cumartesi, 19:08

Aday tanıtım toplantısına MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Bilal Akgün, Kosova Türk Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ramadan Tac Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

,

Zafer Gonenc
“İKTİDARIN AYAK SESLERİ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, 12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüyen ayak seslerinin duyulmaya başladığını belirterek, “Bu kalabalık bu coşku özellikle kadınlarımızın fazla olması beni 12 Haziran öncesi oldukça umutlandırıyor. İnanıyorum ki çok çalışırsak, kenetlenirsek hem Denizli’de hem de ülke genelinde birinci parti olamamamız için hiçbir sebep göremiyorum.
İl Teşkilatı olarak çok gayretliyiz yaptıklarımızı görüyorsunuz. Her aday adayı arkadaşımız mutlaka çok değerli, iktidar mücadelesini 12 Haziran akşamına kadar sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”
Ülkemizde isyan provalarının yapıldığını dile getiren Kaplan, “Hepiniz görüyorsunuz bugün sokak ortasında polis tokatlanıyor. Bez parçaları dolaşıyor, İmralı canisinin posterleri asılıyor. Ülkemizde resmen isyan provaları yapılıyor. İşte bu süreçte biz ülkücülere Türk milliyetçilerine büyük görev düşüyor. Ülkemizin bu kaos ortamından kurtulması için iktidara gelmemiz gerekiyor. Bunun için de ilk fırsat 12 Haziran’dır. Çok çalışıp iktidara gelerek ülkeyi AKP’nin tahribatından kurtarmamız lazım. Gün bugündür ele ele gönül gönülle MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI
Konuşmaların ardından MHP’nin 19 Milletvekili aday adayı tanıtıldı. Aday adayları tek tek söz alarak partililerden destek istedi.

İŞTE MHP’NİN 18 ADAY ADAYI
Ümit Bahtiyar (Avukat)
Mustafa Yatçı (Mali Müşavir)
Mustafa Sezer (Gazeteci)
Ferudun Ünal (İşadamı)
Mehmet Ali Uzakgider (Veteriner Hekim)
Mustafa Odabaş (İşadamı)
Halil İbrahim Mezkit (Emekli)
Ali Keskin (İşadamı)
Muzaffer Keçelioğlu (Doktor)
Bekir Kaymakçı (Eğitimci)
Ahmet Karaşahin (Eğitimci)
Metin Karakurt (Mimar)
Arif Fırtına (Eğitimci)
Nebi Çubukçu (Araştırma Görevlisi)
Mustafa Kemal Çokakoğlu (Bürokrat)
Cafer Birtürk (İktisatçı)
Ayşen Berberoğlu (Makine Mühendisi)
Emin Haluk Ayhan (Milletvekili)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı