REKLAMI GEÇ

MHP’li Ayhan, Deha TV’de sert konuştu

MHP’li Ayhan, Deha TV’de sert konuştu

MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, DEHA TV’deki canlı yayında sert açıklamalarda bulundu. Ayhan, “PKK Çınar Meydanı’ndadır. Bunun hesabını soracağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2011 Cuma, 17:15

DEHA TV’de katıldığı “Siyaset Sokağı” programında konuşan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli’de AKP’nin cesaret edip kabinesinde yer verdiği bakanı, yeni dönemde aday gösteremediğini ileri sürdü. Ayhan, “Denizli’den kabineye aldığı bakanı, Denizli’de kürsüye çıkartamıyorlar, Tokat’ta tanıtıyorlar, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedi.

Denizli’de AKP’nin uyguladığı açılım politikasının meyvelerini verdiğini belirten Ayhan “PKK Çınar’a inmiştir. Bunun sorumlusu bu hükümettir. ‘Aman gerginlik olmasın, ekonomi etkilenmesin’ diyorlar. Kim kimden etkilenecek? PKK Çınar Meydanı’ndadır. Bunun hesabını soracağız” diye konuştu. Sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına seslenen MHP Denizli Milletvekili Ayhan, “Açıklamalarına dikkat etsinler. Bu açıklamaları kişisel olarak kendileri adına yapsınlar. Kuruluş adına açıklama yapmaya yetkileri yoktur hatırlatıyorum. Destekleri varsa kişisel desteklerini versinler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı