REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ BAHTİYAR “BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ”

MHP’Lİ BAHTİYAR “BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, ülkede yaşanan iç huzursuzluğa dikkat çekti ve ne olursa olsun bu ülkeyi böldürmeyeceklerini dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2011 Salı, 15:24

Seçim gezilerini ara vermeden sürdüren MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, çalışmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Çalışmaları sırasında hem ülkenin içinde bulunduğu durumu hem de MHP’nin projelerini halka anlatan Bahtiyar, halkın sorularına cevap verip, önerilerini de dinliyor. Bahtiyar, ülkede yaşanan iç huzursuzluğa dikkat çekti ve ne olursa olsun bu ülkeyi böldürmeyeceklerini dile getirdi. Diğer taraftan, ekonomik anlamdaki darboğazın da MHP iktidarı ile aşılacağını ve 1.5 yıllık çalışma sonrasında 72 katrilyonluk bir paket hazırladıklarını, bu paketle hem işsizlik hem de yoksulluğun önüne geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Bölmeye çalışıyorlar
Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, önceki gün Eskihisarlılar ile buluştu. Bahtiyar, burada hem vatandaşın sorunlarını dinledi, hem de MHP’nin projelerini anlattı. Bahtiyar, yaptığı konuşmada artık huzursuz bir Türkiye’de yaşadığımızı dile getirerek, “biz önceleri birbirimizi etnik kökenleriyle tanımlamazdık. Birdik, beraberdik. Şimdi öyle değil. Sürekli bize, sen şusun, sen busun diye hatırlatıyorlar. Başbakan, her konuşmasında, önce etnik kimlikleri sayıyor. Ülke bölünmeye doğru götürülüyor. Hatta, medyada bazı köşe yazarları, artık bu ülkenin fiili olarak bölünme sürecine girdiğini söylüyor.” dedi. Bahtiyar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da eş başkanı olduğu Büyük Ortadoğu projesindeki amacın, ülkeleri bölüp, küçük devletler halinde yönetmek olduğunu hatırlatarak, Mısır, Tunus ve diğer Ortadoğu ülkelerinde yaşananlara dikkat çekti. MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, “Türkiye’yi, Türk devleti-Kürt devleti diye bölmeye çalışıyorlar. Allah korusun ama Türkiye’nin de bu noktaya gelmesinden korkuyoruz.” dedi.

Böldürmeyeceğiz
Güneydoğu’da yaşanan gerginliğin artık Denizli’de dahil Batı bölgelerindeki illerde de ortaya çıkmaya başladığını vurgulayan Bahtiyar, MHP olarak bu konuda kesin ve dik bir duruşları olduğunu ve Türkiye’yi ne olursa olsun böldürmeyeceklerini dile getirdi. Bahtiyar, “Zaten MHP’nin bu duruşunu bildikleri için, partimizin meclise girmesini istemiyorlar. Partimiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Ancak buna izin vermeyeceğiz. Ayrıca halkımızın desteğini de gittiğimiz her yerde hissediyoruz. Merak etmeyin bu oyunlar tutmayacak, MHP her zaman olduğundan daha güçlü bir şekilde meclise girecek ve Türkiye’de 1000 yıldır süren bu kardeşçe ortamın devamını sağlayacak.” dedi.

Yerli firmalardan alışveriş yapacaklar.
Yaşanan gergin ortamın yanı sıra MHP olarak, yoksulluk ve işsizlikte önemli gündemleri olduğunu dile getiren MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, 72 katrilyonluk bir çalışma hazırladıklarını ve yoksulluk ve işsizlik başta olmak üzere ülkede yaşanan sorunların çözümü için gerekli olan ekonomik tedbirleri de alacaklarını dile getirdi. Bahtiyar, “AR-GE ekibimiz, 1.5 yıldır, 12 Haziran seçimlerinden sonra uygulamaya koyacağımız ekonomik politikalar üzerinde çalışıyor. Hazırlıklarımız tamamlandı. Projelerimiz kapsamında, her yıl 700 bin işsizimize iş imkanı sağlanacak. Yoksul ve sigortalı çalışanı olmayan ailelerden en az bir kişi mutlaka işe yerleştirilecek.” dedi. Diğer taraftan mevcut iktidarın vatandaşları önce yoksullaştırıp, sonra da kömür, makarna ya da çeşitli yardımlar yaparak oy toplamaya çalıştığını dile getiren Bahtiyar, “yoksul vatandaşlarımızı kullanmaya çalışıyorlar ama buna da izin vermeyeceğiz. Herkesin onuru var, gururu var.” dedi. Yoksulluk sınırı altında yaşayan vatandaşların, MHP’nin önceliği olduğunu dile getiren Bahtiyar, “biz insanlara yapılan yardımlar karşısında oy istenmesi ya da bu yardımların milletin gözüne sokulmasına karşıyız. Bu ilke doğrultusunda Hilal Kart projesini hazırladık. Bu kart yoksul vatandaşlarımıza dağıtılacak ve kimse kimin, ne yardım aldığını bilmeyecek. İnsanlarımız, Hilal kartlarıyla, yerli firmalarımızdan gidip istedikleri alışverişi yapacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı