REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ BAHTİYAR,

MHP’Lİ BAHTİYAR,

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, şehir merkezindeki seçim çalışmalarında hem mahalleleri dolaşıyor hem de esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gezi sırasında esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Bahtiyar, esnafın zor durumda olduğunu ve para kazanamadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2011 Cuma, 15:45

Yaşanan kriz ortamında vatandaşın özellikle MHP’nin ekonomi politikalarıyla ilgilendiğini dile getiren MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar, “Bu seçim çok önemli. Bunun farkındayız. Bu nedenle kapı kapı dolaşıp, vatandaşlarımıza tek tek projelerimizi anlatıyoruz” dedi. Seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Denizli Milletvekili Adayı Ümit Bahtiyar “Bir ekonomik darboğazın içindeyiz ve esnaf bu sıkıntıyı çok yakından hissediyor. Siftah yapmadan kepenk kapattığını söyleyen esnafımız var. Bir yandan ülke ekonomisindeki kötüye gidiş, diğer taraftan düzensiz altyapı çalışmalarından ağır yara alan Denizlili esnafımızın büyük bir bölümü sıkıntı içinde” dedi.

Bahtiyar, son sekiz yıldır uygulanan politikalarla ülke ekonomisinin dışa bağımlı bir hale getirildiğini, bu yüzden vatandaşın büyük sıkıntılar çektiğini ifade etti. “Partimizin hazırladığı ekonomi politikalarında öncelik, parasal kaynakların belli yerlerde toplanmasının önlenmesi ve gelir dağılımındaki adalet sağlanarak, paranın vatandaşlar arasında dağılımını sağlamak” diyen Bahtiyar, “Bu ticaretin dönmesi için oldukça önemli. Diğer taraftan, üretim ve istihdam yaratacak projeler de önceliğimiz. Bugüne kadar mevcut iktidar dışarıdan gelen sıcak parayla ekonomiyi döndürmeye çalıştı. Ama bunun bize bir faydası olmadı. İşte istihdam ve üretimde geldiğimiz durum ortada” diye konuştu. Bahtiyar, MHP döneminde, istihdam ve üretime yönelik projelerin acilen yaşama geçirileceğinin de altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı