REKLAMI GEÇ

MHP’li Kaplan: AKP’liler Denizlide bir emekliyi dövdü

MHP’li Kaplan: AKP’liler Denizlide bir emekliyi dövdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, AKP’nin 12 Eylül yaklaştıkça hırçınlaştığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2010 Salı, 17:24

MHP’li Belediye Başkanlarıyla birlikte parti binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Kaplan, “İktidar partisi sebebini anlayamadığımız biçimde her geçen gün katılaşıyor ve hırçınlaşıyor. Geçtiğimiz gün üçgen çarşısına astığımız “hayır” pankartının ardından belediye ekipleri çarşının girişlerini keyfi şekilde kazarak bayram öncesi esnafı mağdur etmiştir” diye konuştu.

İlhan öğretmeni kim hastanelik etti
Referandum öncesi Denizli’de garip olayların olduğunu ileri süren Kaplan, “Geçtiğimiz hafta sonu AKP pankartını indirdiği iddiasıyla emekli öğretmen İlhan Piyan dövülerek hastanelik edilmiştir. İlhan öğretmen Denizli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Cerrahi hastaneye kaldırılarak tedavisi sürmektedir. İlhan öğretmeni kim dövmüştür neden dövülmüştür. İşte AKP’nin daha çok demokrasi, daha çok özgürlük istediği anayasa paketinin, aslında bir evet çıkarsa vatandaşın canına okuyacağının garantisi verdiğim bu iki örnekle perçinleşmiş durumdadır” dedi.

Başkanlar “ Hayır “ dedi
Kaplan’ın ardından MHP’li Belediye Başkanları adına söz alan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, MHP’li belediye başkanlarının 12 Eylül’de hayır oyu kullanacaklarını belirterek, “Sağda, solda söylenen asılsız iddialara halkımız kulak asmamalıdır. MHP’li belediye başkanları 12 Eylül’de tek yumruk halinde, ülkemiz için, çocuklarımızın geleceği için, ülkemizin bölünmemesi için “hayır” diyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı