REKLAMI GEÇ

MHP’Lİ KAPLAN YİNE BOMBALADI

MHP’Lİ KAPLAN YİNE BOMBALADI

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan parti binasında yaptığı açıklamada AKP’ye yüklendi ve şok iddialarda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2011 Salı, 12:42

MHP İl Başkanı Zafer Kaplan parti binasında düzenlediği toplantıda AKP hakkında şok iddialarda bulundu. Kaplan AKP’nin hafta sonu 200 yeni üyenin patilerine katılması konusunda yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ve MHP’den geçtiği söylenen kişilerin halen MHP’de görev yaptığını ileri sürdü.

,

Zafer Gonenc

“AKP’YE GEÇTİKLERİ YALAN”
AKP’ye katıldığı söylenen Serkan Dağdeviren’nin mahalle temsilcisi olduğunu ve hala birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaplan: ”Yalan açıklamalar şişirme üyeliklerle siyaset yapmaya çalışıyorlar. Yeni üyelere rozet takma töreninde MHP’li olan ve halen bizde bulunan ve AKP’yle hiçbir alakası olmayan kişilerin isimleri söylenmiştir. Bunlar tamamen yalan ve gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

“ZEYBEKCİ DOKUNULMAZLIK ZIRHINA BÜRÜNMEYE ÇALIŞIYOR”
Konuşmasında AKP’den Denizli Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Denizli Belediyesi eski Başkanı Nihat Zeybekci’nin de dokunulmazlık zırhına bürünmeye çalıştığını iddia eden Kaplan ” Şu yolların haline bakın. Sayın başkan önce bu yolları yapsaydı da sonra Ankara’ya gitseydi. Bu tamamen dokunulmazlık zırhına bürünmek için yapılan bir çalışmadır. Artık yollardaki resimlerini de kaldırsınlar” dedi.

“DENİZLİSPOR, AKSPOR MU? AKPSPOR MU? BELLİ DEĞİL”
Kaplan konuşmasının devamında Denizlispor ile ilgili de açıklamalar yaptı. Kaplan, “Ben halkımıza buradan seslenmek istiyorum. Artık AKP’den kurtulmak lazım, bunlar her yere siyaseti soktu. Denizlispor’a bakın, Akspor mu yoksa AKPspor mu belli değil. Ne hale geldi. Bunlar her girdikleri yeri böldüler. Artık kurtulalım bunlardan. Halkımızı uyarıyorum. Bunlara yaklaşmayın” dedi.

“YGS SORULARI ÇALINMIŞ OLABİLİR”
Kaplan açıklamasının sonunda hafta sonu yapılan YGS ile ilgi olarak da şok bir iddiayı gündeme getirdi. Kaplan partilerine gelen ihbarlar doğrultusunda soruların çalınma ihtimalinin bulunduğu ama kesin bir delilin ellerinde bulunmadığını ileri sürdü. Kaplan YGS sorularıyla ilgili olarak gerekli çalışmayı da yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı