REKLAMI GEÇ

MHP’LİLER SEÇİM OTOBÜSÜNÜN YAKILMASINI PROTESTO ETTİ

MHP’LİLER SEÇİM OTOBÜSÜNÜN YAKILMASINI PROTESTO ETTİ

Seçim otobüsünün yanmasıyla ilgili basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Örgütü, olayı kınayarak eylem yaptı.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2011 Perşembe, 19:33

Üçgen Çarşısı’nda duran MHP Denizli İl Teşkilatı tarafından seçim otobüsü olarak kullanılan otobüs yanarak büyük hasar görmüştü. Olayla ilgili incelemelerini sürdüren polisin, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediği ve bir kişinin otobüse girip bir süre durduktan sonra otobüsten ayrıldığını, bir süre sonra da otobüsün yanmaya başladığını tespit ettiği belirtildi. Polisin olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

MHP Denizli il, merkez ilçe yönetimleri, kadın kolları ve kalabalık bir partili Delikliçınar Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yaygınlaşan terör eylemleri, azan bölücülük ve tırmanan etnik tahrikler karşısında yakın tarihinin en ağır güvenlik tehditleriyle karşı karşıya olduğunu ileri sürdü. Kaplan, yaptığı açıklamada, “Türk Ordusu’na kağıttan kaplan diyen ana muhalefet mensubuyla, ‘İyi ki bu generallerle savaşa gitmemişiz’ diyeniktidar partisinin sözcüsü şunu çok iyi bilmelidir ki, Türk Ordusu şanlı tarihiyle asırlardır var olduğunu nice zaferlerle kanıtlamıştır” dedi. İki gün önce tarihini manidar buldukları 15 Şubat günü MHP’nin Üçgen Çarşısı’ndaki seçim otobüsünün güvenlik kamerasına da yansıdığı gibi bir kaç kişi tarafından kundaklanarak yakıldığını söyleyen Kaplan, şöyle konuştu: “Bu alçakça saldırıyı kınıyorum. Bu olayı gerçekleştirenlerin emniyet güçlerimiz tarafından yakalanarak adalete teslim edileceğine inancım tam. Butahrikler bizi illegal yolda değil demokratik yolda, tek başına iktidar yolunda kenetlenerek hedefe taşıyacaktır”Polisin güvenlik önlemleri aldığı protesto eylemi olaysız sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı