REKLAMI GEÇ

OKKAYA, BU KEZ AKP’DE KARAR KILDI

OKKAYA, BU KEZ AKP’DE KARAR KILDI

MHP’den 1999’da Acıpayam Belediye Başkanı Adayı, 2007’de DYP’den milletvekili adayı, 2009’da DP’den Acıpayam Belediye Başkan Adayı olan Veteriner Hekim Emin Okkaya, 12 Haziran 2011’de yapılacak seçimde, AKP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2011 Pazartesi, 15:45

Veteriner Hekim Emin Okkaya, 4. kez memurluk görevinden istifa ederek, siyasette şansını bir kez daha deniyor. Tarım İl Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak görev yapan Okkaya, bu görevinden istifa ederek, bir kez daha siyasete atıldı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’den Acıpayam Belediye Başkanı Adayı, 22 Temmuz 2007 yılında DYP’den milletvekili adayı ve son olarak 2009’da DP’den Acıpayam Belediye Başkanı adayı olan Veteriner Hekim Emin Okkaya, 12 Haziran’da yapılacak seçimler için bu kez de AKP’den aday adayı oldu.

Parti binasında düzenlediği toplantıyla aday adaylığını açıklayan Emin Okkaya, diğer partilerin dik duruşlarından memnun kalmadığını, bu dik duruşu sadece AKP’de gördüğünü belirterek aday adayı olduğunu açıkladı. Ülkenin tarım konusunda yeterli derecede siyasi kadroya sahip olmadığını belirten Okkaya, “Meclise baktığımızda tarım ve hayvancılık konusunda milletvekili sayısının bir hayli az olduğunu görüyoruz. Tarım Bakanımız da geçtiğimiz günlerde Denizli ziyaretinde bu konudan şikayetçi olmuştu. Eğer meslek olarak milletvekili dağılımı yapılırsa her sektörde sorunlar çözülmüş olur. Ben de bu açığı fark ettiğim için aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı