REKLAMI GEÇ

“Döktükleri kanda boğulacaklar”

“Döktükleri kanda boğulacaklar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, terör örgütünün döktüğü kanda boğulacağı söyledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 13:42

Tunceli’de mayın patlaması sonucu 7 askerimizin şehit olduğunu ve  6 askerimizin de yaralandığını hatırlatan  Yeniçeri, “Tunceli’de askeri araca tuzak kurularak meydana gelen patlamada  Tavas ilçemize de   ateş düştü. Patlamada  23 yaşındaki  Jandarma Er Fatih Küçükterci şehit olmuştur. Bölücü ve eli kanlı terör örgütü, ölüm saçan yüzünü bir kez daha göstermiş ve kurduğu hain tuzakla Türk milletini derinden sarsmıştır. Acımız gerçekten çok büyük” dedi.

Açıklamasında hükümeti de eleştiren Yeniçeri, “Türkiye yangın yerine dönmüşken  her gün bir eve ateş düşerken ülkeyi yönetenler maalesef  kendi problemlerimizle uğraşmak yerine başka ülkelerin iç işlerine karışmayı ve bir maşa olmayı Türk devletine yakıştırmışlardır.  Taviz ver problemi çöz politikası iflas etmiştir. Verilen tavizlerin sonu gelmemektedir. Hiç şüphesiz Milliyetçi Hareket ve Türk Milliyetçileri hiçbir zaman bu hataların içinde olmamış ve olmayacaktır. Unutulmamalıdır ki, Türk milletinin Kürt-Türk diye bir meselesi yoktur. Türk milletinin, emperyalizmle bağlantılı bölücülük ve onların işbirlikçilerinin sebep olduğu “bölücü terör” sorunu vardır. İktidar, yürüttüğü dış politika ile Irak ve Suriye’de demokrasi şövalyeliği yaparken PKK’nın önünü açtı. Türk Milleti olarak acımız büyük, üzüntümüz derindir. Bilinmelidir ki, terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır. Asil milletimizin değerlerine ihanet eden kim varsa, hak ettiği cevabı ve karşılığı yüce Türk milletinden er ya da geç alacaktır. Başta şehit erimiz Fatih Küçükterci ve aynı tuzakta şehit olan diğer vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Türk Milletinin başı sağolsun” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Yeniçeri ,olayın duyulmasının ardından şehit er Fatih Küçükterci’nin Tavas ilçesindeki baba ocağına  giderek ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Yeniçeri ayrıca Tavas ilçesinde terörü lanet yürüyüşüne de katıldı. Zaman zaman gergin anların yaşandığı yürüyüşte Yeniçeri, kızgın topluluğu yatıştırmak için büyük çaba harcadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı