REKLAMI GEÇ

18. ZİYARET

18. ZİYARET

Tatil için, resmi açılışlar için, sağlık sorunları nedeniyle ve seçim çalışmalarında toplam 17 kez Denizli’yi ziyaret eden Başbakan Erdoğan, 5 Ağustos’ta 18. Ziyaretini yapacak.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2010 Pazartesi, 18:05

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 5 Ağustos’ta 18. kez Denizli’ye gelecek. Denizli’yi en fazla ziyaret eden başbakan olma özelliğini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan, kente çok çeşitli nedenler için geldi.
Daha önce seçim çalışmalarının yanı sıra resmi açılışlar tatil ve sağlık sorunları nedeniyle kente gelen başbakan bu kez referandum için kente geliyor. Başbakan Erdoğan’ın Denizli’den sonraki durağı ise İzmir olacak. AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, genel merkezin referandumla ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını, ’40 soruda yeni anayasa’ kitaplarının da yurt genelindeki teşkilatlara gönderildiğini açıkladı.
Anayasa Mahkemesi’nin Anayasa değişiklik paketiyle ilgili kararının ardından referanduma yönelik hazırlıklara hız veren AK Parti’nin Ege’deki miting takvimi de netleşti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ağustos Perşembe günü Denizli’de, 8 Ağustos Pazar günü de İzmir’de vatandaşlarla buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı