REKLAMI GEÇ

Bakan Kavaf, şehit babasına motorlu bisiklet verdi

Bakan Kavaf, şehit babasına motorlu bisiklet verdi

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Kavaf, Gaziler Günü etkinliğine katılırken,“Biz icraatlarımızla her zaman şehitlerimizin ve gazilerimizin yanındayız’” dedi. Bakan Kavaf, bir hayırsever tarafından verilen motorlu bisikleti bacaklarından rahatsız olan şehit babası Mustafa Özmen’e verdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2010 Pazartesi, 15:53

Bakan Kavaf, bir dizi etkinliklere katılmak için geldiği Denizli’de Valilik önünde düzenlenen Gaziler Günü etkinliğine katılıp, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Valilik önünde düzenlenen “Gaziler Günü” kutlama törenine Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, Denizli Milletvekilleri, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, daire ve şube müdürleri, gaziler, şehit ailesi yakınları katıldı.

Törenin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne yaptığı ziyarette bulunan Kavaf burada yaptığı konuşmada, “Üzerinde yaşadığımız toprak parçası sıradan bir toprak parçası değil. Şehitlerimizin kanlarıyla, gazilerimizin mücadelesiyle ve emeğiyle bugün üzerinde refah içerisinde yaşayabildiğimiz vatan parçasına dönüşmüştür. Bunu çocuklarımıza ve gelecek nesillerimize bu duyarlılığı taşıyacak, vatan ve millet sevgisiyle dolu insanlar olarak yetiştirmelerini sağlamak üzere çok iyi anlatmak hepimizin en büyük yükümlülüğü ve sorumluluğudur” dedi. “Rengini şehitlerimizin kanından almış bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bağımsızlığımızın sembolü olarak tek başına dalgalanmaya devam edecektir” diyen Devlet Bakanı Kavaf, “Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın bunun teminatı hepimiz. Gazilerimizin gaziler gününü kutluyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Çok değerli yakınları, bize bırakılan emanetlerdir. Her zaman onların yanında yakınında olduğumuzu bilmelerini isteriz” diye konuştu. Muharip Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Kavaf, şehit aileleriyle bir araya geldi. Kavaf, burada yaptığı konuşmada Ramazan ayı içerisinde şehit yakınlarıyla iftar programında bir araya geldiklerini hatırlatarak, “Şehitlerimizi her daim rahmetle anıyoruz. Şehitlerimiz bizim canlı tarihimizin tanıkları… Onların emanetleri bizim her daim yanlarımızda olduğumuz, hayatın zorlukları paylaşma noktasında her daim desteklediğimiz dostlarımız, kardeşlerimiz. Belki yoğun siyasi çalışmalarımız içerisinde derneklerimize çok gelip gitme fırsatımız olmayabilir. Ama biz icraatlarımızla her zaman şehitlerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ben tekrar şehitlerimizin ve gazilerimizin günün kutluyoruz” dedi.

Bakan Kavaf, konuşmasının ardından isminin verilmesini istemeyen bir hayırsever tarafından verilen motorlu bisikleti bacaklarından rahatsız olan şehit babası Mustafa Özmen’e verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı