REKLAMI GEÇ

Başbakan Abant’tan, Başkan Pınarlar’dan çıktı

Başbakan Abant’tan, Başkan Pınarlar’dan çıktı

Dün medyanın izini sürdüğü Başbakan Erdoğan Abant’tan, Başkan Zeybekci ise Pnıarlar’dan çıktı. Zeybekci’yi kentten uzaklaştıran neden acı bir haberdi. Çocukluk arkadaşı Mehmet Dingil’i kaybeden Zeybekci, memleketi Pınarlar’a plan dışı bir ziyaret yaptı.

/ DENİZLİHABER / 22 Eylül 2010 Çarşamba, 17:34

Dün, Ankara’daki gazeteciler Başbakan Erdoğan’ın nerede olduğunu bulmaya çalışırken, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin de nerede olduğu Denizlili gazetecilerce bilinmiyordu.

Siyasi birliktelik dışında, yakın arkadaş oldukları da bilinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin, aynı anda ortadan kaybolması, 2007 yılında yaşananları akla getirmişti. Başbakan Erdoğan, 2007 yılında, birden ortadan kaybolmuş ve gazeteciler Başbakan’ın nerede olduğunu bulmaya çalışmıştı. Başbakan Erdoğan’ın nerede olduğuna dair soruların ardından, Erdoğan’ın Sarayköy’de Umut Termal Tesisleri’nde olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu kez ise Başbakan Erdoğan’ın, tatile çıktığı öğrenildi. Ankara’daki gazetecileri atlatan Başbakan Erdoğan’ın, Abant’ta tatil yaptığı belirtildi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin ise memleketi Tavas’a bağlı Pınarlar kasabında olduğu belirlendi.

Başkan Zeybekci, hem çocukluk arkadaşı, hem de ortaokulda aynı sırayı paylaştığı yakın dostu Mehmet Dingil’i kaybetti. Almanya’da yaşayan Dingil, 3 yıldır kanser tedavisi görüyordu. Acı haber üzerine telefonunu da kapatarak memleketi Tavas’ın Pınarlar kasabasına giden Zeybekci, gün boyu Pınarlar kasabasındaydı. Arkadaşının cenazesine katılan ve yakınlarına taziyede bulunan Zeybekci, Denizlihaber’e bilgiyi doğruladı. Arkadaşını kaybetmekten ötürü üzüntülü olduğu gözlenen Zeybekci, “Akranlarımızı yitirmeye başladık. Bu çok acı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı