REKLAMI GEÇ

BAŞBAKAN ALARMI!

BAŞBAKAN ALARMI!

Denizli Emniyeti, 5 Ağustos’ta Denizli’ye gelerek halka seslenecek Başbakan Erdoğan için alarmda. Emniyet Müdürü Atilla Çınar, kurmayları ile birlikte miting alanında inceleme yaptı. Vali Erkmen, Başbakan’ın Denizli polisi tarafından korunacağını, takviye almayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2010 Pazartesi, 16:51

Denizli Polisi, 5 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’ın 29 Ekim Meydanı’nda vereceği miting öncesi güvenlik alarmını en üst seviyeye yükseltti. Başbakan’ın ilimizde olacağı Perşembe günü izinleri iptal eden İl Emniyet Müdürlüğü, Başbakan’ın kullanacağı güzergâh üzeri ve 29 Ekim Meydanı’nda yoğun güvenlik önlemleri alacak.

Başbakan’ın Denizli programında hem asayiş hem de trafik akışı açısından herhangi bir aksaklığın yaşanmaması, vatandaşların miting alanına ulaşması ve miting sırasında sıkıntılar yaşamaması için gerekli tedbir ve planlama çalışmasını da yürüten polis, miting günü bölgeyi tam anlamıyla güvenlik ablukası altına alacak.

Başbakan Erdoğan’ın Denizli mitinginde yalnızca kent polisi görev alacak. Bundan öncekilerin aksine, çevre il veya ilçelerden herhangi bir takviye alınmayacak. Başbakanın yakın korumasında, kendi ekibinin yanı sıra yakın koruma konusunda Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli özel eğitimli polisler de görev alacak.

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, kurmayları ile birlikte önceki gün 29 Ekim Bulvarı’nda güvenlik toplantısı yaptı. Miting alanı ve çevresinde incelemeler yapan Çınar, güzergâhları da dolaşarak alınacak önlemler konusunda Denizli asayişinin ve trafiğinin patronlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Vali Yavuz Erkmen, Denizlihaber’e konu hakkında yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın Denizli mitingi sırasında alınması gereken önlemler konusunda çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü, Denizli olarak üzerlerine düşen görevi eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yerlerine getirme telaşı ve gayreti içinde olduklarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı