REKLAMI GEÇ

BAŞBAKANIN GÜLDANE ANNESİNİ KAYBETTİK

BAŞBAKANIN GÜLDANE ANNESİNİ KAYBETTİK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinde ziyaret ettiği ve elini öptüğü 68 yaşındaki Güldane Yaşin hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2010 Pazartesi, 16:41

Kütahya’da dünyaya gelen ve 1999 yılından beri Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayatını sürdüren Güldane Yaşin, bir süredir mide kanseri hastalığından tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde dün gece yaşamını yitirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinde ziyaret ettiği ve elini öpüp, hayır duasını aldığı Güldane Yaşin için bugün Ulu Cami’de cenaze namazı kılındı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Güldane Yaşin’in cenazesine çelenk gönderirken, huzurevindeki arkadaşları da tabutuna çiçek koyarak onu son yolculuğuna uğurladı.

Vasiyetinde çok sevdiği Denizli’de defnedilmesini isteyen Güldane Yaşin, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Dürdane Yaşin’in Kütahya’da doğmasına rağmen Denizli’yi çok sevdiğini ve 10 yılı aşkın bir süre Denizli Huzurevi’nde kaldığını belirterek, “Güldane teyzenin çok sevdiği vardı. Başta devlet büyüklerimiz olmak üzere kendisini hep ziyaret ederlerdi. Güldane Yaşin’i kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı