REKLAMI GEÇ

BAŞKANLAR TOPRAKTA BULUŞACAK

BAŞKANLAR TOPRAKTA BULUŞACAK

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Çınar, daha önce Denizli Belediyesi’nde başkanlık yapanlarla, bundan sonraki süreçte yapacak olanların, vefatı sonrasında, bir alana defnedilmesini önerdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2010 Perşembe, 11:47

Denizli Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları başladı. İlk toplantıda, AKP’li Meclis Üyesi Betül Kulaklı Ağanoğlu’nun istifasının yanı sıra, 2 önemli gündem maddesi daha vardı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan’ın yönettiği toplantıda, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Denizli Belediyesi’nde daha önce başkanlık yapanlarla, bundan sonra başkanlık yapacakların vefatlarından sonra ortak bir alana gömülmesini ve eskiden vefat edenlerin de bu alana taşınmasını önerdi. Çınar, daha önce vefat etmiş olan Denizli Belediyesi’nin eski başkanlarının mezarlarının da yeni düzenlenen bu alana taşınması konusunda, ailelerinin rızasını da alacaklarını söyledi. Çınar’ın önerisinin daha sonraki bir toplantıda ele alınacağı belirtildi.

Bir sokak ismi önerisi daha
Diğer önemli bir teklif ise MHP ve AKP’nin ortak teklifiydi. AKP ve MHP, 1979 yılında İstiklal Mahallesi’nde babasının işyerinin önünde öldürülen ülkücü genç Osman Kavcar’ın isminin bir sokağa verilmesini önerdi. MHP ve AKP’nin bu teklifinin gündeme alınması oylandı. CHP’den ve İşçi Partisi’nden 5 üye ret oyu verirken, 31 meclis üyesi bu teklifi kabul etti. Böylece Muhsin Yazıcıoğlu, Necdet Adalı’dan sonra Osman Kavcar’ın da isminin bir sokağa verilmesine ilişkin teklifin komisyonda görüşülmesine karar verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı