REKLAMI GEÇ

“BU ÖDÜLÜ DENİZLİ HALKI ADINA ALIYORUM”

“BU ÖDÜLÜ DENİZLİ HALKI ADINA ALIYORUM”

Dünya Verimlilik Bilimi Konfederasyonu, Avrupa Ulusal Verimlilik Merkezleri Birliği ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Milli Prodüktivite Merkezi’nin ortak düzenlediği Verimlilik Ödülleri töreninde söz alan Vali Erkmen, ödülü tüm Denizli halkı adına aldığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2010 Perşembe, 17:53

Antalya’da, Dünya Verimlilik Bilimi Konfederasyonu (WCPS), Avrupa Ulusal Verimlilik Merkezleri Birliği (EANPC) ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Milli Prodüktivite Merkezi’nin (MPM) ortak organizasyonuyla düzenlenen “16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Avrupa Verimlilik Konferansı”nda ‘Verimlilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Antalya’nın Belek beldesinde bulunan Maritim Pine Beach Otel’de düzenlenen ’16. Dünya Verimlilik Kongresi ve 2010 Avrupa Verimlilik Konferansı Verimlilik Ödülleri’ töreninde, Vali Yavuz Erkmen, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Talat Aydın, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Tuğrul Kudatgobilig, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, TOBB ETÜ Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin, MPM Eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Ergün Yener ve TÜMSİAD Başkanı Dr. Hasan Sert ödül aldı. Sayıştay Başkanı Recai Akyel, TÜBİTAK Başkanı Nüket Yetiş ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Güler Sabancı ise ‘Verimlilik Ödülü’nü kongrenin açılışında almıştı. Törene Denizli’den ayrıca, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Yavuz Erkmen, ödülü tüm Denizli halkı adına aldığını belirterek, “Her yıl verimliliğimizi belli miktarda arttırdığımız takdirde belli periyotta gelirimizi ikiye üçe katlayabileceğimiz aşikardır. Önemli olan bilinçli ve verimli çalışabilmek. Bu anlamda da birtakım projelerin yürütülmesi gerekiyor. Biz Denizli olarak MPM ile birlikte verimlilik araştırması adı altında bir projeyi birlikte yürütüyoruz. Bunun sonuçlarını da gerek kamu gerek özel sektör olsun hep birlikte alıyoruz” dedi.

Denizli’deki birlik beraberlik ve uyumlu çalışma sonucu güzel sonuçların elde edildiğini ifade eden Vali Erkmen, “Bu bir takım oyunu, eğer uyum varsa birlik beraberlik varsa o zaman çok daha güzel sonuçlar alınabilir. Biz Denizli olarak bunun gayreti içerisindeyiz. Denizli’de bu birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel şeyler yapacağımızdan eminiz. Önemli olan çalışmak. Ama çalışırken de zamanımızı çok iyi kullanmak, kaynaklarımızı çok iyi kullanmak, maliyetleri düşürmek, ulaşabileceğimiz verimin en üst sınırları zorlamak gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı