REKLAMI GEÇ

BU SANDIĞIN SEÇMENLERİNE DİKKAT!

BU SANDIĞIN SEÇMENLERİNE DİKKAT!

Vekil adayları da seçmenler gibi sandık başındaydı. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Milletvekili Adayları Adnan Keskin ve İlhan Cihaner, 2001 nolu sandıkta oy kullandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2011 Pazar, 12:47

Şüphesiz 12 Haziran seçimlerinin Denizli için en önemli sandıklarından biri 2001 nolu sandık.
Sandık, seçmen listesiyle dikkat çekiyor. Keza Denizli Belediyesi’ndeki bu sandık, milletvekili olmaları yüksek ihtimal olarak gözlenen üç önemli ismin oy kullandığı sandık oldu.

ÖNCE AYHAN KULLANDI
Denizli MHP 1.sıra milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan ise, Denizli Belediyesi 2001 nolu sandıkta oy kullandı. Oy kullanımı sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Ayhan, “Bugün demokrasinin mülasasının olduğu gün, sandığın olduğu gün. Netice itibariyle milletin vereceği karara herkesin saygı göstermesi gerekiyor. Bu sonuçların memlekete ve millete hayırlı olmasını diliyorum. Cenabı haktan da bunu niyaz ediyorum” diye konuştu.

ARDINDAN CİHAHER GELDİ
Denizli CHP 2.sıra milletvekili adayı İlhan Cihaner, oyunu saat 12.00’de Denizli Belediyesi 2001 nolu sandıkta kullandı. CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ile geldiği belediyede yoğun ilgiyle karşılaşan Cihaner, burada oy kullanmaya gelen vatandaşlarla konuşup sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Oyunun kullanırken objektiflere de poz veren Cihaner, bütün sandık görevlileri ile tokalaştıktan sonra gazetecilere yaşanılan seçim sürecini de değerlendirdi..

DAHA SONRA DA KESKİN
Denizli CHP 1.sıra milletvekili adayı Adnan Keskin de İlhan Cihaner’in oyunu kullandığı, Denizli Belediyesi 2001 nolu sandıkta oyunu kullandı. Keskin, “Demokrasinin hoş görü ülkesi Denizli’de çok güzel çalışıyor. Bu saate kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Seçmenlerimiz birbirlerinin demokratik haklarına saygı duyarak sandık başına gittiler. Bu seçim ülkeye ve Denizliye güzellikler getirsin. Ülkenin barışa, sevgiye ve dayanışmaya ihtiyacı var. Bu seçimin gereksinimlere yanıt verecek seçim olacağını düşünüyorum ve kalben diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı