REKLAMI GEÇ

Arınç’ın uçakla ilgili açıklaması

Arınç’ın uçakla ilgili açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Denizli’de Dedeman Park Denizli Oteli’nin açılışını gerçekleştirdi. Bir konuşma yapan Arınç, Suriye’nin düşürdüğü Türk Savaş uçağı hakkında temkinli konuştu…

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2012 Cumartesi, 13:24

Dedeman Park Denizli Oteli’nin açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından bir konuşma yapan Arınç, Suriye tarafından düşürülen askeri uçakla ilgili temkinli açıklamalardu bulundu…

İşte Arınç’ın o konuşmasından satır başları

“Malatya Erhaç Havaüssü’nden havalanan keşif eğitim uçağı gece, keşif eğitimi için uçuşa çıktığında gece 11.58’de radardan kaybolmuş. Antakya Samandağı açıklarında düştüğünü öğrendik. İlgili kurumlar, Genel Kurmay ve İçişleri bakanlığı faaliyete başladı.

Arama çalışmaları sürüyor. 5 helikopter ve yenilerinin katıldığı bir çalışma bu. Arama çalışmaları sonuçlandığında, niçin düşürüldüğü öğrenildiğinde, kamuoyuna net bir açıklama yapacağız.

Suriye’den bir açıklama bekliyoruz. Savaş uçağı olmayan bir uçağın niçin düşürüldüğünü öğrenmek istiyoruz.

İki pilotumuz uçağın içindeydi. Umarım sağ olarak kurtulurlar…

Bu durumda sukunet içinde olmalıyız. Çok kritik bir konu. Tahrik edici açıklamalardan kaçınmalıyız. Kimse merak etmesin süratle sonuca ulaşacağız..”

Yorumlar

YUNUS AKAGÜNDÜZ   -  Bağlantı 26 Haziran 2012, 01:56

şu ortamda otel açılışı yapmak en son yapılacak iş olsa gerek. Demekki bu kadar düşünüyorlar memleketi. Dedeman oteli arınçla açılsa ne olur arınsız açılsa ne olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı