REKLAMI GEÇ

‘Zeybekci’nin hesabını ver’

‘Zeybekci’nin hesabını ver’

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Yurtseven, Keskin’in Ulus’taki eylemlere katılması konusunda “Allah akıl fikir versin” açıklaması yapan Ak Partili Örki’ye “Sen millete akıl vereceğine, mecliste olmadığı halde oy pusulası gönderen Zeybekci’nin hesabını ver” diye seslendi

/ DENİZLİHABER / 7 Kasım 2012 Çarşamba, 13:45

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin için 29 Ekim’de Ulus’ta yaşanan olaylar için “Allah akıl fikir versin” eleştirisi yapan Ak Partili Örki’ye “Siz önce akıl vereceğinize, milletvekiliniz Nihat Zeybekci’ye ait meclis’teki sahte oy pusulasının hesabını verin” dedi.

Yurtseven “Adnan Keskin, Türkiye’de temiz siyasetin sembolüdür. 40 yılı aşkın süredir politika yapmasına karşın en ufak şaibesi bile yoktur. ‘İşte Keskin işte CHP zihniyeti’ diye ayakları havada eleştiride bulunanlara sormak lazım. Ne yapmıştır Keskin. 29 Ekim kutlamalarında boğazı polis tarafından öldüresiye sıkıldığı için mi suçludur. Hainlik mi yapmıştır. Yandaşlarına ihale mi dağıtmıştır. Şaibe kokan imar uygulamalarına imza mı atmıştır. Söyleyebilecekleri tek bir sözleri olmadığı için çamur siyaseti yaparak kendi karalarını aklamaya çalışıyorlar. Sormak lazım kendi milletvekilleri Nihat Zeybekci neyin sembolüdür? Söylemleri, akordu bozuk zurnanın cırtlak sesi gibi vızırdamaktan öte gitmiyor. Zurnalar ve zurnanın son delikleri bizim muhatabımız değildir. Bizim muhatabımız halktır” dedi.

CHP’li Yurtseven açıklamasının devamında “Demokrasiyi kurallara uyma rejimi değil de kuralına uydurma rejimi olarak görenlerin foyası ortaya çıkmaya başladı.Bunlar kaldırım işgal ederler, yol işgal ederler, hacda oldukları halde meclisteymiş gibi oy pusulası gönderirler. Sonra da hem de din, iman, Allah, peygamber derler. Sahtekarlık suçlamaları karşısında da köşe bucak kaçarlar. Siz önce bunların hesabını verin. Yeni devlet memuru olan eşini Sağlık Müdürlüğü’nde müdür yapılmasını pişkinlikle karşılayanlar yerin dibine gireceği yerde boyuna, kilosuna bakmadan CHP’ye ve Adnan Keskin’e sataşmaları çaresizliğin ibret belgesi gibidir. Bizim her lafa verilecek cevabımız vardır. Ancak bazen bir lafa bakarız laf mı diye. Bazen de söyleyene bakarız adam mı diye” dedi.

Yorumlar

CANSUN   -  Bağlantı 8 Kasım 2012, 00:02

başkan bu sefer duvara tosladın önce bir araştırın drim

ender   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 14:58

Akılı olanlar hesab verir başkanım.Bunlar gündem değiştimede ustalar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı