REKLAMI GEÇ

ÇINAR MEYDAN PROJESİ 2014’E KALDI

ÇINAR MEYDAN PROJESİ 2014’E KALDI

Denizli Belediye Meclisi’nin son toplantısında “5 yıllık imar programı” 9’a karşı 25 oyla kabul edildi. Yeni imar planına göre Çınar Meydanı Projesi ve Denizli Belediyesi’nin yeni hizmet binasının 2014 yılında yapılacağı belirtildi.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2011 Salı, 15:19

Denizli’ye yapılması planlanan çok sayıda projenin yer aldığı 5 yıllık imar programına CHP Gurubu adına Arif Balkanay’dan ve İşçi Partili meclis üyesi Gökhan Dikmen’den komisyon raporunun zaman sıkıntısı nedeniyle incelenememesi nedeniyle komisyona geri iade edilerek, sonraki meclis toplantılarında görüşülmesi talebi yer aldı.

ÖNEMLİ OLAN HEDEF
AKP gurubu adına konuşan meclis üyesi Şamil Çınar, “Komisyonda gerekli çalışmaları yaptık. Öngörülen rakamlar ve gerçekleşmiş stratejik planlar, hedeflenen projelerin ayrıntıları yer alıyor. Gerçekleşme süresine bakıldığında ise değişebilir. Önemli olan hedefin yer alması” dedi.

NEDEN 2014’E ERTELENDİ?
CHP’li meclis üyesi Zülal Avcı ise programda yer alan eski dönemlerden bugünlere gelen önemli projelerin yer aldığını belirterek, “Çınar meydanı Projesi adı altında yapılması planlanan otopark ve belediye hizmet binasının 2014-2015 yılına ertelenmesi dikkatimi çekti. Fazla da inceleme fırsatımız olmadığı için sadece bunu görebildim. Sebebi nedir” diye sordu.

9 RET 25 KABUL OYU
Başkan Osman Zolan, Denizli halkının ihtiyaçlarının önceliğine göre planlamaların yapıldığını belirterek, yapılması düşünülen zamanlarda değişiklik olabileceğini vurguladı. Yapılan oylama sonucunda Denizli Belediyesinin “5 yıllık İmar Programı” 9 ret, 25 kabul oyuyla kabul edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı