REKLAMI GEÇ

GÖKDELEN OTEL GİTTİ İŞ MERKEZİ GELDİ

GÖKDELEN OTEL GİTTİ İŞ MERKEZİ GELDİ

Denizli Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda önemli bir gündem maddesi uzun tartışmalara neden oldu. Alınan kararla planlanan yeni garajda otel yerine iş merkezi yapılması kararlaştırıldı ve 20 ayda tamamlanacağı açıklandı.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2011 Salı, 15:18

Meclisin son oturumunda öne çıkan gündem maddesi yeni garaj projesiydi. Yapılacak yeni garajın 20 ayda bitirilmesinin planlandığı açıklandı. Yeni garaj inşaatının içinde yapılacak 11 katlı iş merkezi ile birlikte 2013 yılına kadar yapılması kararı görüşüldü. Burada daha önce de gökdelen otel yapılması gündeme gelmiş ancak daha sonra vazgeçilmişti.

CHP Gurubu adına söz alan meclis üyesi Teoman Sancar, yeni garajın son hali ile ilgili olarak bilgilendirilmek istediklerini belirterek, projenin bitiriliş tarihini sordu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise gökdelen otel projesinden vazgeçildiğini belirterek, “İlk gerçekleştirdiğimiz ihalede alıcı çıkmadığı için vazgeçtik. Şimdi ise yapılacak 11 katlı iş merkezi ile birlikte 20 aylık bir sürede otogarı hayata geçireceğiz” dedi.

Proje muhalefet meclis üyelerinin 13 ret oyuna karşılık, AKP gurubunun 21 kabul oyuyla meclisten geçti. Yeni garaj 2011’de yüzde 15, 2012’de yüzde 60, 2013’yılında da yüzde 25 ödenek dilimleri ile yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı