REKLAMI GEÇ

Hasan Celal Güzel geliyor

Hasan Celal Güzel geliyor

Eğitim – Bir – Sen Denizli Şubesi eski bakanlardan Hasan Celal Güzel’i konferans vermek için Denizli’ye davet etti. Şube Başkanı Ahmet Sert, “Yeni Türkiye’nin Yeni Vizyonu konulu konferans 7 Aralık Cuma günü saat 19:30’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2012 Çarşamba, 10:15

Eğitim – Bir – Sen Denizli Şubesi eski bakanlardan Hasan Celal Güzel’i konferans vermek için Denizli’ye davet etti. Eğitim – Bir – Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, Eğitim-Bir-Sen olarak akademik ve kültürel çalışmaları önemsediklerini söyledi.

Sert “Bu sorumluluk bilincinin bir gereği olarak ülkemizin yakın tarihine tanıklık etmiş, bakanlık sıfatıyla devlet erkenin merkezinde yer almış, namuslu ve sağduyulu duruşuyla milletin takdirini kazanmış, ülkemizdeki sivil itaatsizliğin öncülerinden olan Hasan Celal Güzel Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinin davetlisi olarak Denizli’ye gelecek” dedi

Sert, Güzel’in “Yeni Türkiye’nin Yeni Vizyonu” konulu konferansın 7 Aralık Cuma saat 19:30’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı