REKLAMI GEÇ

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA

HÜZÜN VE SEVİNÇ BİR ARADA

Kurban Bayramı dolayısıyla, Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyetin yaptığı bayram ziyaretlerinde, hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2010 Pazartesi, 17:34

Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası, Huzurevi ve şehitlikleri ziyaret etti. Bayram ziyaretlerine; Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri ilk olarak, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Vali Yavuz Erkmen, burada kalan çocukların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramda birlik ve beraberlik duygularının yaşandığını söyledi. Vali Erkmen ve protokol üyeleri çocuklara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, daha sonra 0-6 Yaş Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Burada çocukların bayramını kutlayan Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali Erkmen, 13 yıldır koruyucu aile olan, daha önce yetiştirdikleri bir kız çocuğundan sonra, şu an iki kız çocuğuna daha koruyucu ailelik yapan Ayfer ve Cüneyt Doğan çiftini de örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

Heyet daha sonra Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Erkmen ve protokol üyeleri, yaşlılarla sohbet ederek onların bayramını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, herkesin bayramını kutlayarak, bayramın Denizli, Türkiye ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bayramların küslüklerin giderildiği sevgi ve kardeşliğin yaşandığı günler olduğunu söyleyerek herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı. Denizli Milletvekili Mithat Ekici de bayramların birlik ve beraberliklerin yaşandığı anlamlı günler olduğunu söyledi. Vali Yavuz Erkmen ise milletimizin toplumsal dayanışmanın en üst seviyede olduğu bir millet olduğuna dikkat çekerek, “Bu özelliklerimizi kaybetmememiz gerekiyor. Bizi biz yapan bu değerlerimizi her zaman ayakta tutmamız gerekiyor. Sizler mutlu ve huzurlu oldukça, bizler daha çok mutlu oluruz. Sizlerin mutlu ve huzurlu olmanız için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Hepinizin bayramınızı tebrik ediyoruz” dedi.

Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri son olarak şehitlikleri ziyaret ettiler. Huzurevi, Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’ndaki bayram ziyaretlerindeki neşe, şehitliklerin ziyareti sırasında hüzne dönüştü. İlk olarak Askeri Şehitliği ziyaret eden Vali Erkmen ve protokol üyeleri, burada dua okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Vali Yavuz Erkmen, bayram ziyareti için şehitliğe gelen ve gözyaşlarına hakim olamayan bir şehit annesine sarılıp, onun acısına ortak oldu. Vali Erkmen ve beraberindeki heyet son olarak Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Burada da okunan duanın ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

BAKAN KAVAF HALKIN BAYRAMINI KUTLADI
Bayramlaşma programı, Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle devam etti. Buradaki bayramlaşma törenine, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da katıldı. Bakan Kavaf, Vali Erkmen, Başkan Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, Mithat Ekici ve Hasan Erçelebi ile diğer protokol üyeleri, Denizli Belediyesi’nin binası önünde vatandaşlarla bayramlaştı. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği kırgınlıkların ve dargınlıkların giderildiği günler olduğunu söyleyerek, Denizli protokolü ile vatandaşlarla bayramlaştıklarını ve güzel bir beraberliğin sergilendiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı