REKLAMI GEÇ

İl Başkanlarına referandum balansı

İl Başkanlarına referandum balansı

Anayasa değişikliği nedeniyle 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandumla ilgili olarak Vali Yavuz Erkmen, Valilik makamında siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi. Vali Erkmen toplantıda tüm siyasi partilerin temsilcilerini hoşgörü ve sağduyuya çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2010 Pazartesi, 18:09

Vali Erkmen parti il başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Ali Çardakçı, Emniyet Müdür Vekili Remzi Erdal ve Denizli’ de faaliyet gösteren siyasi parti il başkanları katıldı.

Valilik toplantı salonunda toplantı öncesi basına açıklama yapan Vali Yavuz Erkmen referandum sürecinde siyasi partilerin temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacaklarını belirterek “Bu konuda bizim söyleyeceklerimiz var. Arkadaşlarımızın söyleyecekleriyle hep birlikte değerlendirip süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşmalıyız” dedi.

Bu sürecin demokratik ortamda yapılması konusunda herkesin görüş birliği içinde olduğunu ifade eden Erkmen, “Tabi buradan bir kez daha partilerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş seçimlerde de buna benzer bir toplantı gerçekleştirmiş ve bu toplantı sonrasında da herkesin birbirine saygı duyduğu daha sağduyulu güzel bir seçim olmuştu. Aynı duyarlılığı göreceğimizi bütün arkadaşlarımla ümit ediyorum” dedi.

Denizli Halkı’nın da seçimlerde her zaman olgun davranışlar sergilediğini belirten Vali Yavuz Erkmen “Buradan Denizli halkına da teşekkür ediyorum. Her zaman demokratik kurallar içerisinde hareket ediliyor. Sonuç ne olursa olsun önemli olan ülkemizin kazanmasıdır” diye konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Toplantı sonunda basın mensuplarının tekrar karşısına çıkan ve açıklamada bulunan Vali Yavuz Erkmen, toplantıda bazı kararlar alındığını söyleyerek, “Halk oylamasına katılan partilerin ilimize gelecek olan lider ve milletvekillerinin karşılanmasında konvoylar oluşturulmaması, halkı bilgilendirici afiş, el ilanları, broşür gibi malzemelerin çevre kirliliği yaratmadan kullanılması ve belirlenen tarihler içerisinde sağduyu ve hoşgörü içerisinde çalışma yapılması kararı alınmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı