REKLAMI GEÇ

Karikatürist başkan mazbatasını aldı

Karikatürist başkan mazbatasını aldı

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük’ün yeni Belediye Başkanı-Karikatürist Abdülkadir Uslu, dün göreve başladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2009 Cumartesi, 00:00

Yapılan devir teslim toplantısında, önceki başkan AKP’li Mehmet Aydınlık’tan görevi devralan MHP’li Karikatürist Başkan Abdülkadir Uslu, “Demokrasinin gereği olan bir yarış yaşadık. Bu yarışımız Kızılcabölük’e yakışan şekilde devam etti ve sonuçlandı. Biz seçimlerden önce söylediklerimizin arkasındayız. Parti rozetimizi 5 ay önce çıkarmış, ay yıldızlı rozeti takmıştık. Bugün de bu rozetimizi çıkardık Kızılcabölük rozetini taktık. Sırtımıza yüklenen yükün bilincindeyiz, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğimize inancımız sonsuz. Ben tüm Kızılcabölüklü seçmenlere teşekkür ediyorum. Birlikte bu ağır görevi yerine getireceğiz, sizlerden isteğim, lütfen herkes bize omuz versin, el versin, Tavas Ovası’nın yıldızı Kızılcabölük’ü yaratalım” dedi. Uslu, seçim süresince, kendisine arkadaşlarına yardımcı olan, misafir eden, kol açan herkese ve seçim sonunda da yurt içinden ve yurt dışından arayarak kutlayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Kurban kesilmesinin ardından, dualarla makamına adım atan Abdülkadir Uslu’ya MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, Denizli MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, MHP İl Başkan Yardımcıları Raşit Şahin ve Serdar Meral, İl Muhasibi Ahmet Öztürk, İl Sekreteri Halil Yüksel, Tavas MHP İlçe Başkanı Emin Küdür, Tavas Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Çoban, Denizli İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Birtürk, Tavas İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman İsen yalnız bırakmadı.

Abdülkadir Uslu, görevi devralmadan 2 gün önce, hemşehrilerine mesaj çekerek, tebrik için çiçek göndermek isteyenlerin, çiçek göndermek yerine Kızılcabölüklüler Vakfı’na bağışta bulunmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı