REKLAMI GEÇ

Kavaf öyle bir gaf yaptı ki!

Kavaf öyle bir gaf yaptı ki!

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Çanakkale’de öyle bir gaf yaptıki törene katılanlar ne yapacağını şaşırtı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2010 Perşembe, 10:43

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ne bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde, çocuk yuvası ve huzurevinin açılışında konuşan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, hayırsever Fernur Sözen’in hayatta olan annesi Hamiyet Sözen’e rahmet dileyerek büyük bir gafa imza attı. Ardından rahmet dilediği Hamiyet Sözen ile birlikte kurdele kesip, açılış yaptı.

Çanakkale’de gün boyu öğrenci yurtları ve çocuk yuvalarına ziyaretlerde bulunan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ın son durağı, Ayvacık İlçesi’ne bağlı Küçükuyu Beldesi oldu. Kavaf, Küçükkuyulu hayırsever iş kadını Fernur Sözen tarafından 2006 yılında yaptırılarak bağışlanan, Hamiyet-Ferudun Sözen Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ile Hamiyet- Ferudun Sözen Huzurevi’nin açılış törenine katıldı.

BAKAN KAVAF’TAN BÜYÜK GAF
Açılış töreninde konuşan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, büyük bir gafa imza attı. Bakan, konuşması sırasında hayırsever iş kadını Fernur Sözen’in rahmetli babası Ferudun Sözen ile birlikte halen hayatta olan annesi Hamiyet Sözen’e Allah’tan rahmet diledi. Bakan Kavaf gaf yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;“İnanıyorum ki, bu Sevgi Evleri ve huzurevi Fernur Sözen’in çok kıymetli anne ve babasının isimlerinin hayırla yad edilmesine vesile olacaktır. Hamiyet ve Ferudun Sözen’e Allah’tan rahmet diliyor, hayırlı bir evlat olarak hem ailesine hem de ülkesine hizmet eden Fernur Sözen’e de sosyal projelere gösterdiği duyarlılık ve yardım faaliyetleri için çok teşekkür ediyorum.”

RAHMET DİLEDİ BERABER KURDELE KESTİ
Konuşmasının ardından yerine geçen Bakan Kavaf yuvadaki çocukların dans gösterilerini izledi. Davetliler açılışın yapılması için oturdukları yerden kalktıkları sırada, Bakan Kavaf konuşmasında rahmet dilediği Hamiyet Sözen ile tanıştırıldı. Gaf yaptığının hala farkında olmayan Kavaf, Hamiyet Sözen’e açılışı birlikte yapma teklifinde bulundu. Ardından da Hamiyet Sözen ve çocukların da katılımıyla kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Çocuk yuvasını gezen Bakan Kavaf, Fernur Sözen İlköğretim Okulu ve lisesinde incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı