REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’ndan Zeybekci’ye ‘sahtekarlık’ suçlaması

Kılıçdaroğlu’ndan Zeybekci’ye ‘sahtekarlık’ suçlaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Ak Parti’li 6 vekilin Hac görevleri sırasında meclise pusula gönderip ‘sahtekarlık’ yaptığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı isimler arasında Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de var.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2012 Salı, 17:25

Ak Parti’li Nihat Zeybekci’nin adı, Kılıçdaroğlu tarafından dillendirilen bir ‘sahtekarlık’ iddiasında. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Ak Partili 6 vekilin Hac görevi sırasında TBMM’ye bir pusula göndererek yoklamalarda kendilerini mecliste gösterdiklerini öne sürdü. Bu durumu ‘sahterkarlık’ olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu, vekillerin isimlerini de açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı isimler arasında Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de var.

İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN O KONUŞMASI

“Yalancılıkta, sahtekarlıkta bunları yakalayan hiçbir güç olamaz. Bunlar parlamentoda herkesin gözü önünde sahtekarlık yapıyorlar. Defalarca ortaya çıktı. Kendisi Meclis’te değil ama Meclis’teymiş gibi pusula gönderiyor. Allah peygamber diyorsun, TBMM’de senin milletvekillerin sahtekarlık yapacak, sen çöl bedevisi gibi sesini keseceksin. 1-2 kişi yapsa neyse diyelim. 50 kişinin sahtekarlık yaptığı toplantılar var. Kendisi Hac’da, burada sahtekarlık yapıyor.

08.07.2004’de 71 AKP’li vekilde 65’i Genel Kurul’da yok ama pusula gönderiyor.

07.12.2007’de 4 AKP’li vekilin yerine sahte oy pusulası.

2007’De 10 AKP’li vekil yokken sahte oy kullanılmış.

Bunları seçim bölgesindekilere söylüyorum ki herkes kime oy verdiğini bilsin: Ali Aşlık (İzmir), Mustafa Kabakçı (Konya), Sermin Balık (Elazığ), Mehmet Yöntürk (Hatay), NİHAT Zeybekci (Denizli), Canan Candemir Çelik (Bursa).

Bizim Elazığ milletvekilimiz yok ama sahtekar olacağına hiç olmasın. Parlamento’da sahtekarlık yapan milletvekili yarın kimleri satar artık onu da milletin takdirine bırakıyorum. Baştan beri söylüyorum. Türkiye’nin yeni bir anlayışa, barışa ve huzura ihtiyacı var”

Yorumlar

ekrem erdem   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 14:18

bilinçzizce savunmak doğru değil kendisi meçliste değilken oy kullandımı kullanmadımı kullanmadı ise kullananlara açığa cıkarması ve gerekli işlemi yapması gerekir yapmıyor ise oda ?????????

ramiz   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 13:08

süleman bey tebrikler ağzına sağlık bu kafayla hayatta iktidar olamaz olamazlar zeybekci denizlinin gururu saygılar.

AYŞE   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 13:06

SAYIN ZEKBEKÇİNİN BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINA İNANACAK DEĞİLİZ HERHALDE KILIÇDAROĞLU UYDURUYO İŞTE YNE Bİ TARAFLARINDAN. ASIL SAHTEKARIN KİM OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR. ONUN AMACI SADECE ÇAMUR ATMAK. O DA KILIÇDAROĞLUNUN VAZGEÇİLMEZ GÖREVİ ZATEN.

ekrem erdem   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 12:52

mecliste oy kullandımı kullanmadımı kullanmadı ise kullanan adama bulması gerekli işlem yapması yapmıyor ise sahtekarlık yapanlara taviz veriyor demektir buda ????????

suleyman   -  Bağlantı 7 Kasım 2012, 00:35

İstanbul Belediye başkan adayı olup da, kendisine bile oy veremeyen zavallı insan Kılıçdaroğlu’nun uğraştığı işlere bak. Kulaktan duyma safsata haberlerin merkezi Chp ve onun oy kullanamayan başkanı. Bizim Nihat Zeybekçi’mizle uğraşma. Denizli’yi Denizli yapan insana laf ettirmeyiz hiç bir zaman…

ender   -  Bağlantı 6 Kasım 2012, 22:58

Sayın Zeybekçi size yakışmadı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı