REKLAMI GEÇ

KOSTÜMÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

KOSTÜMÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

Denizli gece hayatının yeni mekânlarından Class Disco&Bar, eğlence hayatına hızlı giriş yaptı. Barın tanıtımı için Denizli’ye gelen “Rahibe Teresa” isimli dansçı kız, ilginç kostümüyle dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 19 Ekim 2010 Salı, 16:02

Kıbrısşehitleri Caddesi üzerinde hizmete giren Class Disco & Bar, hafta sonları ağırladığı ünlü DJ’lerin yanı sıra, gerçekleştirdiği partiler ile de ismini duyuruyor. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği mekan, dekorasyonu ve alt katta bulunan diskosu ile dikkat çekiyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren partiye katılanlar müziğe doyuyor. Bir dakika olsun yerinde durmayan Denizlililere, ünlü dansçılar eşlik ediyor ve bu da geceye ayrı bir renk katıyor.

Hafta sonunda düzenlenen partide, Marmaris’te bir gece kulübünde sahne alan Rahibe Teresa, Class Disco&Bar’da Denizlilerle buluştu. Rahibe kıyafetine benzeyen kostümü ile sahnede dans eden Teresa, büyük beğeni topladı.

Class Disco&Bar İşletme Sahibi Hasan Hüseyin Gemi, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirterek, “Biz Denizli’de eğlence hayatına atılırken, tek hedefimiz ve idealimiz ailece ve düzgün bir ortamda herkesin gönlünce eğlenebileceği bir ortam oluşturmaktı. Barımız, diskomuz, aile bölümümüz ve VIP misafirlerimiz için dizayn edilmiş köşelerimiz ile Denizli halkını buradaki eğlenceye katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

musa bobur   -  Bağlantı 12 Eylül 2018, 19:13

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı