REKLAMI GEÇ

NEDEN GİTTİĞİ ANLAŞILAMADI?

NEDEN GİTTİĞİ ANLAŞILAMADI?

Ekim ayı içinde yazılı olarak istifa eden Denizli Belediye Meclisi’nin AKP’li Üyesi Betül Kulaklı Ağanoğlu Kasım ayının ilk oturumunda istifasını resmi olarak açıkladı. Ağanoğlu “Görüş farklı olsa da aklımızdan geçenleri söyleyecek kapasiteyiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2010 Çarşamba, 17:46

Denizli Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı oturumunun ilk birleşimine geçtiğimiz ay şok bir kararla meclisteki görevinden istifa ettiğini açıklayan AKP’li Betül Kulaklı Ağanoğlu’nun resmi açıklaması damgasını vurdu.

Mecliste partisinin grubunda oturan ve istifa açıklamasını başka bir kürsüde yapan Ağanoğlu yaptığı açıklamalarla akıllarda soru işaretleri bıraktı. Komisyon üyeleri arasında istifasını açıklayan Ağanoğlu, meclis üyeliğinden istifa etmesinin zor bir durum olduğunu söyledi. Ağanoğlu “ Zor durumdayım. Aile ve iş terbiyesi almış biri olarak hiçbir işimi yarım bırakmadım ve bırakmakta bana ters bir olay. Kendimle kişisel olarak yüzleştiğimde kişisel olarak verimli olmadığım düşüncesindeyim. 2 yıllık meclis üyeliği görevimde birçok şeyi öğrendim ve birçok şeyi meclis çatısı altında hep birlikte Denizli için yaptık. Yapılan projelerin içerisinde ‘SES’ yani sağlık, eğitim ve spor konularının önde olmasını isterim. Denizli’nin bu projeler üzerinde ilerlemesi gerekiyor” dedi. “Çocuklar duymasın çocuklar duysun” istiyorum diyen Ağanoğlu “Hepimiz çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Görüş farklı olsa da aklımızdan geçenleri söyleyecek kapasitedeyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı