REKLAMI GEÇ

NEREDELER?

NEREDELER?

Başkent medyası Başbakan’ı, Denizli ise Belediye Başkanı’nı arıyor. Başbakan Erdoğan ve Belediye Başkanı Zeybekci aynı saatlerde kayboldu. Bazı çevrelere göre Zeybekci, bir çocukluk arkadaşının cenaze töreninde. Ancak Başbakan hakkında bilgi bulunmuyor!

/ DENİZLİHABER / 21 Eylül 2010 Salı, 13:35

Başbakan Erdoğan ortalardan kaybolduktan sonra Denizli’nin Sarayköy İlçesi’ndeki Umut Termal Tesisleri’nde bulunduğu 2007 Eylül’ünün üzerinden tam 3 yıl sonra yine Başkent medyasının takibinde. Çünkü öğle saatlerinden bu yana Başbakan Erdoğan’ın nerede olduğu bilinmiyor. Erdoğan’a yakın çevreler yeri konusunda çelişkili bilgiler verirken, müşavirleri yerini söylemiyor.

Aynı saatlerde Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin de kaybolması ise oldukça manidar. Başbakan Erdoğan’la ağabey-kardeş ilişkisi içinde olduğu bilinen Başkan Zeybekci’nin cep telefonu, özel kalem müdürlüğüne yönlendirilmiş durumda. Üstelik asistanı da kurum dışında. Özel kalem, Başkan’ın Denizli’de olduğunu söylüyor ama titizlikle bilgi vermekten kaçınıyor. Başkan Zeybekci’ye yakın çevreler Zeybekci’nin bir çocukluk arkadaşını kaybettiğini ve cenazesine katılmak için böyle bir yolu tercih ettiğini söylüyor.

Ancak haberin yayına hazırlandığı saatte, her iki ismin de nerede olduklarına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı