REKLAMI GEÇ

“Örnek olduk”

“Örnek olduk”

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’nin, 29 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’ni, sağlıklı ve huzur içinde geçirdiğini belirterek, “İlimiz genelinde centilmence geçen seçim sürecinde, başta çevre iller olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek olarak, sağduyulu bir seçim dönemi geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mart 2009 Pazartesi, 00:00

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de, 29 Mart 2009 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’ni, sağlıklı bir şekilde ve huzur içinde geçmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Vali Erkmen, “İlimiz genelinde centilmence geçen seçim sürecinde, başta çevre iller olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek olarak, sağduyulu bir seçim dönemi geçirdik. Bu süreçte; sağduyulu ve centilmence davranan, başta vatandaşlarımız olmak üzere, tüm siyasi parti temsilcilerimize, seçimin huzur ve güven içinde geçmesini temin eden güvenlik güçlerimize, İl ve İlçe Seçim Kurulları ile görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

72 bin 220 belge düzenlendi

Erkmen, “İlimizde, YSK’nın aldığı karar doğrultusunda, vatandaşlarımızın oy kullanabilmeleri için gerekli olan TC kimlik numarası şartı gereği, Denizli Merkez ve İlçe Nüfus Müdürlükleri; 15 Mart-29 Mart 2009 tarihleri arasında, fazla mesai yaparak vatandaşlarımıza hizmet vermişlerdir. Bu kapsamda, 15 Mart-29 Mart 2009 tarihleri arasında 26 bin 6 yeni nüfus cüzdanı verilirken, 46 bin 214 kişiye de aile nüfus kayıt örneği verilerek, toplam 72 bin 220 belge düzenlenmiştir” diye konuştu.

Fazla mesaiye yüzde 30 ek ödeme

Vali Erkmen, “Ayrıca, Bakanlar Kurulu’nun 21/3/2009 tarihli kararı ile,  İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilen memurlar ile sözleşmeli personelden, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin ek 3’üncü maddesinde yer alan ek ödemeden yararlananlara, 15/1/2009-14/4/2009 tarihleri arasında, nüfus hizmetlerine yönelik her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere, iş hacimlerinde meydana gelen artıştan dolayı, yoğun mesai yapmaları nedeniyle, anılan tarihler arasında yüzde 30 oranında ilave ek ödeme yapılması kararlaştırılmıştır. Bu vesileyle nüfus müdürlüklerinde üstün görev anlayışı ile zaman mefhumu tanımaksızın çalışan tüm görevlilere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Erkmen, “Son olarak seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, İl Genel Meclisi üyeliği, muhtarlık ve ihtiyar heyeti üyeliklerini kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı