REKLAMI GEÇ

Valilik önündeki pankart da kaldırıldı

Valilik önündeki pankart da kaldırıldı

Yeni Cami’nin avlusundaki afiş, tepkiler nedeniyle, asıldığından kısa bir süre sonra kaldırılırken, Denizli Valiliği önündeki ‘Başbakan geliyor, Denizli evet diyor’ yazılı afiş, Çarşamba akşamına kadar yerinde kaldı. Afişin, bu sabah kaldırılmış olduğu görüldü.

/ DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2010 Perşembe, 10:28

Delikliçınar Meydanı’ndaki Yeni Cami’nin avlusuna, belediye işçileri tarafından, ‘Başbakan geliyor, Denizli evet diyor’ yazılı afiş, Salı gecesi saat 23.00 sıralarında asılmıştı. Afişin asıldığını gören bir vatandaşın, CHP Belediye Meclis Üyesi Kemal Dağ’a haber vermesi sonrasında, Dağ, görevlileri ibadethaneye siyasi pankart asılamayacağına dair uyarıda bulunmuş ve bunun üzerine görevliler afişi indirmişti.

Ancak, Salı gecesi bu olayın yaşanmasının ardından, Çarşamba günü de Valilik önüne aynı tür bir afiş asıldı. Denizli Valiliği’nin önündeki palmiye ağaçları arasına asılan afişe, CHP İl Başkanı Zafer Gönenç tepki göstermiş ve dün yaptığı basın toplantısında, Denizli Valiliği’ni ve Cumhuriyet Savcısı’nı göreve çağırmıştı.

Gönenç’in yaptığı basın toplantısının ardından, Valilik önündeki afiş de kaldırıldı. Bu sabah Denizli Valiliği önünden geçen Denizlililer, Çarşamba günü asılan afişin, bu sabah kaldırılmış olduğunu gördü.

Afişin kaldırılmasının ardından, Denizli Valiliği’nin Başbakan için hazırlık yaptığı gözlendi. Denizli Valiliği’nin giriş kapısının bir tarafına Atatürk posteri, diğer tarafına da Türk bayrağı ile Başbakan Erdoğan’ın posteri asıldı.

Siyasi partilerin il temsilcileri, geçtiğimiz hafta, Vali Yavuz Erkmen başkanlığında toplanmış ve referandum sürecinin kardeşçe, sevgi dolu, centilmen bir ortamda geçirilmesi için fikir birliğine varmışlar ve bunun gerçekleştirilmesi için bir takım kararlar almışlardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı