REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ İŞLERİNİN BAŞINA DÖNSÜN

ZEYBEKCİ İŞLERİNİN BAŞINA DÖNSÜN

Denizlihaber, okurlarına “İlk genel seçimlerde Zeybekci milletvekili adayı olsun mu?” diye sordu. Seçmenlerin yüzde 38,7’si, Zeybekci’nin siyaseti bırakması yönünde görüş bildirirken, yüzde 32.2’si ise başkan olarak kalmasını uygun buldu.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2010 Pazartesi, 19:27

DENİZLİHABER, yine gündem yaratacak özel bir çalışmayla karşınızda. Yaptığı anketlerle halkın nabzını tutmaya çalışan Denizlihaber, son anketinde okurlarına “Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ilk genel seçimlerde milletvekili adayı olsun mu?” sorusunu yöneltti. Ankete bugün itibariyle katılan 2 bin 273 okurun büyük çoğunluğu Zeybekci’nin vekil adayı olmasını istemiyor.

Zeybekci’nin ulusal siyaset sahnesine çıkmasını isteyenlerin oranı yüzde 14,8. Buna karşılık belediye başkanı olarak kalmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 32,3. Başkanın yakın gelecekle ilgili siyasi tercihi ankete katılanların yüzde 10’unu ilgilendirmiyor.

Ancak Zeybekci’nin siyaseti bırakması yönünde kullanılan oylar oldukça dikkat çekiyor. Ankete katılan okurlardan yüzde 38,7’si Başkan Zeybekci’nin iş dünyasına geri dönmesi yönünde görüş belirtiyor. Başkan Zeybekci’nin iş dünyasında daha başarılı olacağına dair oyların tüm oylardan yüksek çıkması oldukça dikkat çekici.

Denizlihaber’in Zeybekci anketine katılanlardan ancak yüzde 14,8’i milletvekili olmasına sıcak bakarken, aksi görüşte olanların toplam oranı ise yüzde 71. Başkan Zeybekci, Şubat başında www.denizhaber.com da yayınlanan Murat Acar’a verdiği röportajında ne kendisinin ne de ailesinin milletvekili olma yönünde hedef ya da düşünce içersine asla girmediğini, girmeyeceğini söylemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı