REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ SİYASETTEKİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

ZEYBEKCİ SİYASETTEKİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11 günlük çalışmasının ardından DENİB toplantısında siyasetteki hedefini açıkladı ve milletvekilliği için ilk sinyali verdi. Zeybekci açıklamasında, “Denizli Siyasette Başrol oynayacak mı onu göreceğiz” diyerek bundan sonra izleyeceği yolu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2010 Pazartesi, 20:26

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci 11 günlük çalışma tatilinin ardından, 11 Ekim açıklamasını yaptı. Kendisine arayan basın mensuplarına 11 Ekim tarihini gösteren Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, milletvekilli için ilk sinyalini DENİB toplantısında verdi. Denizli İhracatçılar Birliği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı Zeybekci burada yaptığı konuşmada bundan sonraki siyasi hayatını değerlendirdi ve akıllarda soru işaretleri bırakan açıklamalarda bulundu.

BELEDİYE İŞLERİ İÇİN BAŞKANA GEREK YOKTUR
Toplantıda konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci herkesin mutlu olduğu bir Denizli yaratmaya çalıştıklarını belirterek ,”En iyi firmalar gelip yatırım yapsın diye altyapıyı da üstyapıyı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Çok şükür herkesin yatırım yapmak istediği bir şehir haline geldik. Artık işadamlarımız yabancı müşterilerini göğsünü gere gere şehrin göbeğinden geçirebilir” dedi. Herşeyin çözüm yerinin siyaset olduğunu ifade eden Başkan Zeybekci, “Biz bu gayret içinde olduk. Siyasette 2 koyunu gidip otlatıp akşama kaybetmeyen adamlar varsa onlara sahip çıkmamız lazım” diye konuştu. Kentin her yerine hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten Zeybekci, “Belediye’nin çöpleri toplaması için, kanalizasyon faaliyetlerini, temizlik işlerini, park bahçe işlerini yapması için belediye başkanına ihtiyacı yoktur. Belediye bunu yapar. Belediye başkanı olsa da olmasa da bunu yapar. Biz ne demeye çalışıyoruz?” dedi.

TİMUR’UN ARKASINDA KİM VAR GÖRECEĞİZ
Konuşmasında ilk olarak bir fıkradan bahseden Başkan Zeybekci; “Sizlere bir fıkra ile bu süreci anlatmak istiyorum. Aksak Timur, Hocanın köyüne uğrar. Köylü, padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konuk severliğe karşılık; köyünüze bir fil hediyem olsun der ve gider. Fil zamanla bağ bahçe koymaz, her yanı talan eder. Köylü ne yapsın, çaresiz padişahın hediyesi diye ses çıkaramaz. Hocaya ,hocam perişan olduk bizi kurtar,biz bu file bir şey yapsak padişah kellemizi alır derler. Hoca benimle gelin padişaha durumu arz edeyim der. Köylüyü arkasına alır huzura çıkar. Timur; hoca niye geldin, filim nasıl diye sorar. Hoca padişahım bu filiniz derken, bir bakar, korkudan arkasında kimse kalmamış kaçmış. Eeee der. Padişah. Hoca Padişahım hediyeniz olan filden çok memnun kaldık. Yalnız kalıyor bir tane daha istiyoruz der. İşte bizler de şimdi bunu yapıyoruz. Bakalım arkamızda ne kadar Denizlili var görmek istiyoruz. Denizli siyasette başrol oynayacak mı onu göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı