REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den ilk geniş çaplı yalanlama

Zeybekci’den ilk geniş çaplı yalanlama

Habertürk gazetesinin, Egeli ekinde, bugün çıkan haberde, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yetkilerini yardımcılarına devretmesinin ardından hakkında ortaya atılan iddiaları yanıtladı. Zeybekci, genel seçimlerle ilgili bir çalışması olmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2010 Perşembe, 09:47

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, görevlerinden bazılarını yardımcılarına ve daire müdürlerine devretmesinin ardından ortaya atılan iddialar karşısındaki suskunluğunu bozdu. Zeybekci, hakkındaki iddialara, Habertürk gazetesinden yanıt verdi. Habertürk gazetesinin Egeli ekinde bugün manşetten verilen haberde, Zeybekci’nin hakkında çıkan iddialara avukatı aracılığıyla yanıt verdiği belirtildi. Habertürk Egeli ekinde, “6 iddiaya 6 yanıt’ başlığıyla verilen haberde, Zeybekci, milletvekilliği için çalışmalara başladığından, referandum sonrası AKP teşkilatı ile ters düştüğüne, bir sağlık problemi olduğundan, krizden etkilenen şirketinde işleri düzeltmek için bu yolu seçtiğine dair iddiaları da içeren 6 iddiaya yanıt verdi. Habertürk Egeli’de yayınlanan habere göre, Zeybekci’nin 2011 genel seçimleri ile ilgili herhangi bir çalışması bulunmuyor.

İşte Habertürk gazetesinin Egeli ekinde bugün yayınlanan, Zeybekci hakkındaki iddialar ve Zeybekci’nin iddialara avukatı aracılığıyla verdiği yanıtlar:

-Milletvekili olmak hevesinde çalışmalara erken başlamak istiyor.
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin, Denizli halkına karşı önemli bir sorumluluğu bulunmaktadır. Bu nedenle 2011 yılında yapılacak genel seçimlerle ilgili herhangi bir adaylık çalışması söz konusu değildir.

-12 Eylül referandumunda Denizli’de hayır oyları fazla çıktı. Bu durum başarısızlık olarak nitelendiriliyor.
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, bir partiye mensup olmakla birlikte, belediye başkanlığı gibi tarafsız olması gereken bir makamı temsil etmektedir. Bu nedenle 12 Eylül referandum sonuçlarının, başarı ya da başarısızlık olarak şahsi ve Denizli Belediyesi ile ilişkilendirilmesi mümkün değildir. Referandum sonrası yaptığı açıklamalar da bunu açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

-Kendisinin ya da yakınlarından birinin sağlık problemi var.
Başkan Nihat Zeybekci’nin ne şahsının ne de yakınlarının hiçbir sağlık problemi yoktur.

-AKP il yönetimi ve Denizlili bazı milletvekilleri ile referandum sonuçları nedeniyle ters düştü.
Zeybekci’nin ne AKP Teşkilatı ne de Denizli milletvekilleri ile herhangi bir anlaşmazlığı bulunmamaktadır. Hatta referandum sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam etmektedirler. Referandum sonrası il merkezinde ve ilçelerde yapılan etkinliklere ve çalışmalara, Zeybekci ile milletvekilleri birlikte katılmışlardır. Bu birlik ve beraberlik bozulmadan devam edecektir.

-Ticari hayatında kriz nedeniyle büyük darbe yediği için bu durumu 3 ayda düzeltmek istiyor.
Nihat Zeybekci, siyasi kimliğinin yanında Denizli iş dünyasının en başarılı, en muteber, piyasaya tek kuruş dahi borcu bulunmayan iş adamlarından biridir. Şirketleri her yıl vergi listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Ayrıca, şirketleri yaşanan ekonomik krizden hiçbir şekilde etkilenmemiştir. Tüm bu nedenlerden dolayı söz konusu iddialar gerçek dışıdır.

-Hakkında şantaj kaseti olabilir.
Söz konusu iddia gerçek dışı, yalan ve iftiradan ibarettir. Söz konusu iddia, ucuz magazin haberlerine en güzel örnektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı