REKLAMI GEÇ

BSK Cerrahi büyümeye devam ediyor

BSK Cerrahi büyümeye devam ediyor

Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi hizmet verdiği bölümlere bir yenisini daha ekledi. Ekim ayında hizmet vermeye başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği’nden sonra, Üroloji Polikliniği de hizmet vermeye başladı.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2009 Çarşamba, 18:33

BSK Denizli Cerrahi Hastanesi poliklinik sayısını artırdı. İlk kurulduğunda, 7 branşta poliklinik hizmeti veren hastanede, önce Ekim ayında Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, şimdi de Üroloji Bölümü hizmete girdi. Denizli ve çevresine hizmet vermeye başladığından bu yana birçok başarıya imza atan BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, poliklinik hizmetlerine üroloji bölümünü de ekleyerek hizmet alanını genişletti. Kalp- damar cerrahisi, kardiyoloji, beyin- sinir cerrahisi, kulak- burun- boğaz, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji branşlarında hizmet veren hastane, üroloji polikliniğinde de hizmet vermeye başladı.

BSK Denizli Cerrahi Hastanesi Üroloji bölümünde Op. Dr. Ahmet Vural Alpaydın hizmet veriyor. Üroloji bölümünde, böbrek taşları ve kumları, iltihapları, kanamaları, tümörleri, kistleri; idrar torbası iltihapları, taşları ve tümörleri; testislerin iltihapları, tümörleri, hidrosel, varikosel, spermatosel, kordon kisti, doğuştan bir veya iki testisin kasık kanalında kalması, sperm hücrelerinin şekil bozukluğu, hareket azlığı ve sayısal azlığı; prostat bezinin iltihapları, büyümesi, tümörleri; çocukların gece yatağa işemesi, kadınların idrar kaçırmaları, erkeklerin erken boşalma, sertleşme sorunları gibi sağlık sorunlarının tedavisi yapılıyor. Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi’nin SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) ve özel sigortalar ile anlaşması var. Konuyla ilgili ayrıntılı bilginin, www.bskcerrahi.com adresinden edinilebileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı