REKLAMI GEÇ

Özel Ege Dr. Özaslan ile estetik yaptırdı

Özel Ege Dr. Özaslan ile estetik yaptırdı

Özel Ege Hastanesi, bünyesine Estetik Cerrahı Op. Dr. Ümmühan Özaslan’ı dahil etti. Hastanede kurulan estetik cerrahi servisinde artık her türlü estetik operasyonları yapılabilecek. Yapılan mini kokteylde Denizli’nin önemli isimlerini ağırlayan Dr. Özaslan, “Artık estetik, lüks bir operasyon olmaktan çıktı. Denizli’ye her bütçeye ve ihtiyaca cevap verebilen bir anlayışla hizmet vereceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2012 Cumartesi, 17:35

Estetik cerrahi için büyükşehirlere taşınmaya son. Denizli’nin bu konudaki açığını projelendiren Denizli Özel Ege Hastanesi, estetik cerrahı Op. Dr. Ümmühan Özaslan’la el sıkıştı. Hastanede kurulan estetik cerrahi servisinde, artık her türlü estetik operasyon gerçekleştirilebilecek.

Balıkesir Devlet Hastanesi’nde görevli Op. Dr Ümmühan Özaslan ile anlaşan Özel Ege Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Verda Toprak, Özaslan’ı Özel Ege Hastanesi kadrosuna dahil etti. Yaklaşık bir ay süren çalışmalar sonrası her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir estetik cerrahi servisi kuran Özel Ege Hastanesi,  Denizli’nin sağlık sektöründeki bu önemli açığı, kurum olarak kapatmaya talip.

Hizmete giren servis, düzenlenen bir kokteyl ile tanıtıldı. Kokteyle kentin tanınmış soy isimlerini taşıyan bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Kokteylde, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Op. Dr. Ümmühan Özaslan, “Denizli’de artık her türlü estetik müdahale bu servisle birlikte mümkün. Denizlilerin küçük bir estetik operasyon için bile şehir dışına çıktığını biliyoruz. Ekibimizle birlikte bu açığı kapatmaya talibiz” dedi. Estetiğin eskiden olduğu gibi pahalı bir operasyon olmaktan çıktığını vurgulayan Özaslan, “Estetik operasyonları artık 7’den 70 her yaş için gayet ekonomik rakamlara gerçekleştirilebiliyor” diye konuştu.

Özel Ege Hastanesi Estetik Cerrahisi Servisi’nde her türlü estetik operasyonun yanı sıra, operasyon harici estetik müdahaleler de yapılabilecek. Bu konuda özel cihazlarla da seansların uygulanabileceği hastanede, yüz güzelliğinden bölgesel zayıflamaya birçok ihtiyaca cevap verilebilecek.

Yorumlar

semra   -  Bağlantı 30 Mart 2014, 22:56

Yuzumde cok sayida benlerim var aldirmak istiyorum iz kalir mi acaba

aslı   -  Bağlantı 12 Mayıs 2013, 23:29

merhaba ben 16 yasındayım burnum biraz kemerli çenmde geride. 18 yasın girince ameliyat olmayı düsünüyorum ikisi birrada olabiliyormus ortalama nasıl bir ifyat cıkar

ozge   -  Bağlantı 24 Ocak 2013, 00:12

mrb ben kolumdaki beni aldırmak istiorum ama korkuorum iz kalacak die yardımcı olurmusunuz bana

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı