REKLAMI GEÇ

Kalbin profesöründen muayenehane

Kalbin profesöründen muayenehane

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Önem, Bayramyeri’nde açtığı muayenehane ile kalp ve damar yolu hastalıkları ile varis tedavisi gerçekleştirecek.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2013 Cumartesi, 19:31

Akademik kariyerine 19 yıl önce başlayan ve 13 yıldır Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı’nda Öğretim Üyeliği yapan, Prof. Dr. Gökhan Önem, Bayramyeri’nde bir muayenehane açtı.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Önem, muayenehaneyle 19 yıllık birikimini Denizli’nin sağlık alanına aktarmak istiyor.

By-Pas ve kalp kapağı ameliyatlarının yanı sıra varis tedavilerinde Denizli’ye hizmet edecek olan Prof. Dr Gökhan Önem, Denizli’nin ölüm nedenlerinin en başında yer alan kalp ve damar hastalıklarına karşı tedavide, arzu edilen seviyeye ulaşması için çaba sarf etmek istediğini söyledi.

Önem’i, muayenehane açılışında öğretmen eşi Tülay Önem ile 19 yaşındaki üniversite öğrencisi kızı Meltem ve 15 yaşındaki lise öğrencisi Adnan Eren yalnız bırakmadı.

Önem’in muayenehanesi, Saraylar Mahallesi İnceoğlu İş Merkezi’nde hizmet verecek.

Yorumlar

cerrah   -  Bağlantı 3 Mart 2013, 21:59

HER MUAYENEHANE AÇAN DOKTORUN REKLAMINI YAPAR MISINIZ ???

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı