REKLAMI GEÇ

ÖZEL EGE HASTANESİ’NE EK BİNA

ÖZEL EGE HASTANESİ’NE EK BİNA

Kentte uzun zamandır sağlık alanında hizmet veren Özel Ege Hastanesi, mevcut binasına ek yapılan yeni binası ile hizmet vermeye devam edecek. Ek binanın açılışı Vali Yavuz Erkmen’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2010 Cumartesi, 15:48

Açılış törenine Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Özel Ege Hastanesi sahibi Dr. Yalçın Çaylı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Özel Ege Hastanesi sahibi Dr. Yalçın Çaylı, hastanenin yeni ek binası ile yüzde 40 oranında büyüyerek, 51 yatak kapasitesinden 125 yatak kapasitesine çıktığını, yeni bina ile ameliyathane sayısının 4’ten 5’e çıktığını ve her hastanın tek kişilik odalarda kaldığını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, sağlık alanında çok ilerlemeler kaydedildiğini söyleyerek, hükümetin sağlığa verdiği önem ile dünya standartlarının üzerine sürekli çıkıldığını söyledi.

Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da, hastanenin hayırlı olmasını dileyerek, eskiden insanların özellikle kalp ameliyatı olmak için maddi ve manevi çok büyük zorluklarla karşılaştığını, ancak bu zorlukların artık yaşanmadığını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, hastanenin Denizli halkına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “İnsan sağlığını çok yakından ilgilendiren bir alanda yatırım yapmak alkışlanacak bir durum. Kendilerini tebrik ediyoruz. Önemli olan burada her türlü teşhisin konabilmesi, tedavisinin yapılabilmesi ve Denizli’nin sağlık anlamında başka illere muhtaç kalmamasıdır. Denizli şu anda bunu başarmış durumdadır” dedi.

Konuşmaların ardından binanın açılış kurdelesi Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. Vali Erkmen ve beraberindeki heyet açılışın ardından hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı