REKLAMI GEÇ

Tekden’den Denizli’ye otel hastane

Tekden’den Denizli’ye otel hastane

Denizli’de 1993 yılında faaliyetlerine başlayan Tekden, yeni hastanesini hizmete soktu. 200 yatağıyla Denizli’nin en büyük özel hastanesi olarak gösterilen Tekden’de, 27 hekim, 45 sağlık personeli ve 117 idari personel hizmet veriyor. Hastane otel odasını andıran 100 metrekarelik süit odalarıyla dikkat çekiyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2013 Salı, 15:10

Merkezi Kayseri olan Tekden, 1993’ten bu yana hizmet verdiği Denizli Hastanesi’ni yeni hizmetbinasına taşıdı. Hastane 13 Mayıs itibariyle hizmete girdi. Fiziki yapı açısından Denizli’nin en büyük özel hastanesi olarak nitelendirilen hastanede 27 hekim, 45 sağlık personeli ve 117 idari personel görev yapıyor.

Her türlü poliklinik hizmetinin yanı sıra 200 yatak kapasiteli yataklı servisiyle de hizmet veremeye başlayan hastane özellikle konforuyla dikkat çekiyor. 15 bin 500metrakelik kapalı alana sahip Tekden Denizli Hastanesi 35 milyon dolara mal oldu. Hastanede 7 ameliyathane, 5 yoğun bakım ünitesi ile 7 saniyede koroner anjiyografi yapabilen 64 kesit tomografi cihazı ve 1,5 tesla MR cihazı bulunuyor.

ic1

Hastanede tüm odalar tek kişilik. Standart odaların yanı sıra hastaneyi ön plana çıkaran odaları ise bir otel odasını anımsatan süit daireler. 100 metrekarelik süit daireler bir yataklı odanın yanı sıra hasta yakınları için açıldığında yatak olabilen oturma gruplarının bulunduğu bir de odadan oluşuyor. Her iki odada da dev ekran lcd televizyonlar ve lüks mobilyalar dikkat çekiyor.

4 AKADEMİSYEN GÖREV YAPIYOR
Özel Tekden Hastanesi’nde hekimlerin yanı sıra Genel Cerrahi alanında Prof. Dr. Burhan Kabay, Beyin Cerrahisi alanında Prof. Dr. Bayram Çırak, Üroloji alanında Prof. Dr. Zafer Aybek ve Nöroloji alanında da Doç. Dr.Burak Yuluğ görev yapıyor.

BASINA TANITILDI
Tekden hasatnesi bugün sabah saatlerinde kahvaltılı bir basın toplantısıyla kapılarını medyaya açtı. Toplantıda Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve Hastane Başhekimi Yusuf Polat medyaya bilgi verdi.

“DENİZLİ’Yİ SAĞLIK ÜSSÜ YAPARIZ AMA…”
Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Denizli’nin bir sağlık üssüne dönüşebileceğinin altını çizdi. “Denizli’yi bir sağlık üssü yaparız ama yasalar ve yönetmeliklerin yol açtığı sağlık çalışanları ve uzman kadro ile ilgili sıkıntıları aşarsak” diye konuşan Işık, Tekden Denizli Hastanesi’nin hem fiziki yapısı hem de teknolojik donanımıyla büyükşehire yakışan büyüklükte bir hastane olarak hizmete girmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tekden Denizli Başhekimi Yusuf Polat ise, hastanenin bünyesine kattığı akademik kadro ile daha üst düzey tedavi ve yüksek teknolojiye sahip olmasının kent açısından avantajına dikkat çekti. Türkiye’nin sağlık alanında en büyük sıkıntılarından biri olan yoğun bakım ünitelerine de önem verdiklerini belirten Polat, hastane odalarından sunulan hizmete Denizli’ye 5 yıldızlı otel hastane kazandırdıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Necati TAHAL   -  Bağlantı 4 Haziran 2013, 15:29

Denizlimize hayırlı olsun, Sağlık sağlık sağlık, Kanuni Sultan Süleyman dediği gibi;
” Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sağlığımızın kıymetini bilmek gerekiyor.İnsanlarımız en güzel hizmete layıktır.Özel TEKDEN Hastahanesi ekibine başarılar dilerim. Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı