REKLAMI GEÇ

4 SEANSTA GÜZELLİĞE NE DERSİNİZ?

4 SEANSTA GÜZELLİĞE NE DERSİNİZ?

Kentte güzellik, sağlık ve zayıflama deyince ilk akla gelen adreslerden biri olan Jelmoli, dünyada yeni trend olan Mabel 6 ile Denizlililere, vücut şekillendirme, selülit tedavisi ve cilt problemlerine 4.seanstan itibaren gözle görülür çözümler üretilebiliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2011 Perşembe, 13:43

Denizli’de alanının uzman ve öncü firmalarından biri haline gelen Jelmoli, güzellik, sağlık ve bakım alanlarında dünyanın kullandığı trend ürün ve cihazlarla iddialı. Dünyanın kullandığı Mabel 6 çılgınlığını Denizli’ye taşıyan Jelmoli, bölgesel zayıflama, vücut şekillendirme, cilt güzelliği ve bakımı konusunda 4 seansta sonuç fırsatı sunuyor.

17 YILLIK TECRÜBE
Hizmet alanında 17. Yaşını kutlayan kalitenin ve güvenin adresi Jelmoli, geride bıraktığı 17 yıla sıkıştırdığı on binin üzerinde müşteriyle kırılması zor bir rekoru da elinde bulunduruyor. Yediden yetmişe birçok kesimden Denizlilinin tercih ettiği firma, konu güzellik olunca akla gelen hemen hemen tüm alanlarda Denizlililere farklı alternatifler sunuyor.

FAZLA YAĞLARINIZDA AMELİYATSIZ ÇÖZÜMLER(KAVİTASYON)
Eximia adlı yeni cihazıyla Türkiye’de ilk defa noter tasdikli kavitasyon cihazı olan Exemia ile,ilk 40 dakikada 2 ile 12 cm arasında size bölgesel incelme garantisi veriyor. Birden fazla uygulama yöntemini tek bir cihazda toplayan yenilikçi teknolojisi ile Eximia, invaziv olmayan, etkin, dinlendirici bir yöntemle vücudunuza bakım yapmanıza olanak sağlıyor ve daha ilk seanstan itibaren fark edilir sonuçlar sunuyor. Eximia ile daha düzgün ve sıkı bir cilde, yağlardan ve estetik olmayan her türlü görünümden uzaklaşmış yepyeni bir vücuda sahip olabilirsiniz.

ZAYIFLAMA VE SELÜLİT PROGRAMLARI
Jelmoli, Radyo Frekans, Dynamed Medikal SPA, Infra Snelia, Quantum, Starvac, Lenf drenaj, Body-Former, Bodyson, Stone Massage, Slender You, Parafin Banyosu ve Parafango proframlarıyla zayflama ve selülit tedavisinde iddialı.

BAKIMDAFARKLI ALTERNATİFLER
Jelmoli, cilt bakımı, dekolte bakım, yağlıve akneli cilt bakımı, lifting, masaj, manikür, pedikür, kaş alma, solaryum ve epilasyon ile de kişisel tüm bakımların çözüme ulaştığı adreslerden bir tanesi. Cilt bakımında ampullü ve oksijen terapili uygulamalarıyla dikkat çeken Jelmoli, ameliyatsız yüz germe işlemleri, epilasyon birimlerinin sunduğu farklı hizmetler, ölçümlü kaş alma ve makassız manikür-pedikür hizmetleriyle de kalitesini ortaya koyuyor.

DÜNYANIN GÖZDESİ!
Google verilerine göre Jelmoli’nin internet sitesi www.jelmoliturk.com, dünyada en çok ziyaret edilen 6. güzellik merkezi sitesi. Uzun süredir yayında bulunan firmanın resmi internet sitesinde, Jelmoli’nin müşterilerine sunduğu tüm hizmetleri, kampanyalar ve kolaylıkları bulabilirsiniz. www.jelmoluturk.com güzellik ve estetik beklentilerinin yanıt bulduğu dünyanın en çok ziyaret edilen sanal güzellik merkezlerinden biri.

İŞTE JELMOLİ’NİN 17 YILLIK SERÜVENİ

İSVİÇRE’DE BAŞLADILAR
Jelmoli Güzelllik Salonu’nun işletmeni ve sahibi olan İlknur ve Yaşar VURUŞAN çifti 1990-92 yılları arasında İsviçre’nin Basel şehrinde 2 yıl süren masörlük ve güzellik uzmanlığı eğitiminin ardından Aesch kasabasında LİDO adlı küçük bir kozmetik stüdyoda hizmet vermeye başladı.

TÜRKİYE MACERASI 95’TEN BU YANA
Yaşar Vuruşan İsviçre’de aynı zamanda F.C DONACH takımının futbol masörlüğünü yapıyordu. 1995 yılında Türkiye’ye dönen çift, Doktorlar Caddesi Koçyiğit Apartmanı’nda güzellik merkezi açarak çalışma hayatlarının Türkiye’deki kısmına ilk adımı attı.

17 YILDA OLUŞAN GÜVEN
1996 yılında Çamlık Caddesi Numara 101’de, 170 metrekarelik bir dairede JELMOLİ Güzellik Salonu’nu hizmete açtılar. BİLİNÇLİ BİR UZMAN, İYİ BİR TEKNOLOJİ ve (NİTELİKLİ MÜŞTERİ) sloganıyla Denizli’de 17 senede on bin kişiye hizmet verdi.

GÜZELLİĞİN HER ALANINDA GÜVENLİ UYGULAMA
Cilt bakımı, zayıflama, selülit programları, kavitasyon radyo frekansı gibi birçok alanda hizmet veren Jelmoli, güzellik ve zayıflama üzerine kullandığı tüm cihazlarda uluslar arası sertifikaya önem veriyor. Hizmette kalite ve güveni ön plana çıkaran Jelmoli, bu nedenle tedarikinin büyük çoğunluğunu direkt olarak yurtdışından temin ediyor.

JELMOLİ’YE ULAŞMAK İÇİN
Jelmoli, Çamlık Caddesi Numara 101’de hizmet vermeye devam ediyor. www.jelmoliturk.com adresinden firmanın tüm hizmetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi alınabileceği gibi, 0 258 212 13 99 ve 0258 211 08 23 numaralı telefondan da güzellik uzmanları aracılığıyla merak ettiklerini öğrenebilirsiniz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı