REKLAMI GEÇ

Canural’dan aklandım açıklaması

Canural’dan aklandım açıklaması

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural, düzenlediği basın toplantısıyla, ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat ettiğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2011 Pazartesi, 16:37

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural beraat etmesi ile sonuçlanan davayla ilgili basın toplantısı düzenledi. 2003 yılından itibaren Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yaptığını belirten Canural, “O günlerden bugünlere hastanemizin gösterdiği aşamalar sevgili hemşerilerimizin malumudur. Bakanlığımızın ve halkımızın desteği; ayrıca çalışanlarımızın ciddi katkılarıyla, hastanemiz son yıllarda Türkiye’nin sayılı sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Bu hastane, Denizli’deki hastanecilik hizmetlerinin yüzde 40’ına yakınını tek başına karşılamaktadır” dedi.

Bu tablonun bazı çevreleri rahatsız ettiğini ileri süren Canural, şöyle konuştu: “Bu insanlar hastanemizdeki bazı satın alma işlemlerini şikayet konusu ederek, soruşturma geçirmemize sebep oldu. Bu soruşturmaların biri de geçen yıl adli yargıya intikal etti. Hastanemizde son 3 yılda alınan elektrik malzemelerinin satın alma işlemlerinde ihaleye fesat karıştırdığımız iddialarıyla yargılandık. Yargılama sürecinde, hakkımızda mahkemelerin atadığı iki ayrı bilirkişi heyeti ‘Kamu zararı ve usulsüz işlem olmadığına’ karar vermiştir. Sonuç olarak bu dava Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 16 Aralık 2011 tarihinde hakkımızda vermiş olduğu beraat kararıyla sonuçlanmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı