REKLAMI GEÇ

DDH Sünnet Polikliniği, her gün hizmette

DDH Sünnet Polikliniği, her gün hizmette

Kış ve bahar döneminde, haftada bir gün hizmet veren Denizli Devlet Hastanesi Sünnet Polikliniği, okulların kapanmasıyla birlikte Temmuz ayı itibariyle her gün hizmet vermeye başladı.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2009 Cuma, 19:00

Denizli Devlet Hastanesi Sünnet Polikliniği’nde yaz mevsiminin gelmesi ve okulların tatile girmesiyle birlikte sünnet sezonu devam ediyor. Temmuz ayı başından beri her gün hizmet veren DDH Sünnet Polikliniği, Ağustos ayında da haftanın her günü hizmet verecek. Sünnet Polikliniği’nin yaz mesaisi, Eylül ayında okulların açılmasına kadar devam edecek. Yaz dönemine mahsus olarak, sadece 6 yaş ve üzeri çocukların sünnetinin yapıldığı poliklinikte, Haziran ayından bu yana 400 çocuğun sünnet edildiğini söyleyen Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, 4 yıldır hizmet veren Sünnet Polikliniği’nden sosyal güvencesi olan herkesin ücretsiz faydalanabildiğini hatırlattı.
Sünnet Polikliniği’nden faydalanmak isteyenlerin poliklinikten randevu alması gerektiğini söyleyen Başhekim Canural, Eylül ayı randevularının dolmak üzere olduğunu belirtti. Canural, “Sünnet Polikliniğimiz, okulların açılmasından kapanmasına kadar olan süreçte haftada bir gün poliklinik hizmeti verir. Okulların kapanması ve yaz mevsiminin başlamasıyla haftanın her günü hizmet vermeye başlayan Sünnet Polikliniği’nde amacımız, yaz döneminde çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelere kolaylık sağlamaktır” diye konuştu.
Başhekim Canural, kış döneminde ayda ortalama 48 çocuğun sünnet edildiği Sünnet Polikliniği’nde, Haziran ayından bu yana 400 çocuğun sünnet edildiğini ifade etti.
Aileleri uyaran Başhekim Canural, çocukların sağlığı açısından sünnetin uzmanlar tarafından yapılmasını gerektiğini belirtti. Canural, iyi yapılmayan sünnetin kanama, enfeksiyon, eksik veya fazla kesme gibi sonuçlara neden olabileceğini, eksik yapılan sünnetlerin bir çocuk için önemli ruhsal sorunlara yol açabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı