REKLAMI GEÇ

DDH’DE CEPTEN ULAŞ UYGULAMASI

DDH’DE CEPTEN ULAŞ UYGULAMASI

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Canural, hasta ve hasta yakınlarının günlük işleyişte karşılaştıkları sorunları aşmalarına yardımcı olmak için “Cepten ulaş” uygulaması başlattı.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2010 Pazartesi, 18:13

Başhekim Canural, hastalar, hasta yakınları, refakatçiler, personel ve tedarikçi firma çalışanları olmak üzere günde 20 bin hastanın geldiği hastanede, insanların karşılaştıkları sorunlara yardımcı olmak, hasta memnuniyeti sağlamak için uygulamayı başlattıklarını söyledi. Sorun yaşayan ve kendilerine bu numaradan ulaşan hastalara yardımcı olduklarını ifade eden Canural, uygulamayla hastane ve bölümlere yönelik şikâyetlerin azaldığını dile getirdi.

Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, 0 507 318 11 81 numaralı telefonun hastanenin dört bir köşesine tabelalarla asıldığını ve 24 saat açık olduğunu belirtti. Telefona hafta içi nöbetçi başhekim yardımcılarının cevap verdiğini ve vatandaşın sorunlarını çözdüğünü kaydeden Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Canural, hafta sonları ise kendisinin bizzat cevap verdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı