REKLAMI GEÇ

DDH’YE İKİ BAŞARI ÖDÜLÜ BİRDEN

DDH’YE İKİ BAŞARI ÖDÜLÜ BİRDEN

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi’nin her yıl düzenlediği “Mükemmelliği Arayış Sempozyumu”nun 12.’si İzmir’de gerçekleştirildi. Denizli Devlet Hastanesi İzmir’den iki “Başarı Ödülü” ile döndü.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2011 Çarşamba, 16:32

Yerleşik kurum ve kuruluşlarda kalite bilincinin yükseltilmesi, kuruluşların kaliteye yönelik çabalarının özendirilmesi amacıyla düzenlenen ’Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Kalite Ödülleri” töreni Kaya İzmir Thermal Otel’de gerçekleştirildi.

İzmir’de düzenlenen Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Kalite Ödülleri’nde Denizli Devlet Hastanesi bu yarışmaya “Oksijene Gel” ve “Bir Organ Bir Hayat” projeleri ile katıldı. Denizli Devlet Hastanesi’nin “Umut Işığı” ve “ Oksijen” ekiplerinin hazırlamış olduğu her iki proje de yarışmada “Başarı Ödülü” kazanarak Denizli’yi en iyi şekilde temsil etti. Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda da başarılı olan ekipler için ödül töreni düzenlendi. Oksijene Gel ekibinde Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sami Cebelli, Uz. Dr. Sevil Altınkılıç, Uz. Dr.Taner Değirmenci, Uz. Dr. Melike Ceyhan Balcı, Uz. Dr. Murat Erverdi, Uz. Dr. Serap Bayur, Psikolog Önder Esen, Hemşire Ayşe İritaş ve Eda Kocakaya yer alırken, Bir Organ Bir Hayat projesindeyse Op. Dr. Sami Cebelli, Uz. Dr. Kenan Yıldırım, Uz. Dr. Abdi Basmacı, Uz. Dr. Mevlüt Şahin, Uz. Dr. Murat Erverdi, Hemşire Nevin Şahin, Hemşire Deniz Bayrak, Hatice Hayta Kocabaş, Mikail Kır ve Dilek Önlü de kazanılan Başarı Ödülleri’nden dolayı Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildi.

Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural başarı ödülü alan her iki projede emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Denizli Devlet Hastanesi olarak “Bir Organ Bir Hayat” projesi Türkiye’de ses getiren bir projeydi. Çünkü proje kapsamında uygulamış olduğumuz Donor Action programı Bakanlık tarafından Mart 2011 tarihinde yayınlanan Hizmet Kalite Standartları Yönergesi kapsamında Standart hale gelmiş ve tüm Türkiye’deki hastanelerde uygulanması zorunlu kılınmıştır.“Oksijene Gel” projesiyle de Türkiye’nin en ciddi sorunu olan ve her yıl 100 bin kişinin öldüğü sigara ile mücadele ettik. Hastanede yaptığımız bu çalışmaları projeye çevirerek Kalder’e yolladık. Ve bu projeler başarı ödüllerini aldı. Bu başarılara imza atan herkesi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı