REKLAMI GEÇ

DDH’ye taze kan

DDH’ye taze kan

Denizli Devlet Hastanesi ailesine son 7 ay içerisinde doktor, hemşire, sağlık memuru ve teknisyen kadrosunda toplam 48 taze kan katıldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2010 Cuma, 17:27

Denizli Devlet Hastanesi’nde Ocak 2010’dan bu yana anestezi, acil tıp teknisyeni, çocuk nörolojisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi, genel cerrahi, göz hastalıkları, göğüs cerrahisi, kardiyoloji, kadın hastalıkları ve doğum, patoloji, psikiyatri, radyasyon onkoloji ve ortopedi gibi çeşitli branşlarda toplam 25 hekim göreve başladı.

Ayrıca toplam 23 hemşire, sağlık teknisyeni ve sağlık memuru da hastanenin sağlık kadrosundaki yerini aldı. Bunların 19’unu Ağustos ayında yapılan atamalar sonucunda 4 B kadrosuyla yerleşen sağlık çalışanları oluşturdu. 4 B’li sağlık çalışanları Başhekimlik Makamında Başhekim Vekili Uz. Dr. Alim Zoroğlu, Hastane Müdürü Halil Özkaya ve Müdür Yardımcısı Neşe Ayhan’ın katılımıyla sözleşmelerini imzalayarak memuriyete ilk adımlarını atmış oldu.

Başhekim Vekili Uz. Dr. Alim Zoroğlu, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelerek Denizli Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayacak olan sağlık çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu. Başhekim Vekili Zoroğlu, Denizli Devlet Hastanesi bünyesine katılan taze kanlar sayesinde hastanenin daha dinamiklik kazandığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı