REKLAMI GEÇ

DOKTOR BU NE?

DOKTOR BU NE?

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İ. G. K, çene ameliyatı yaptığı bir kadın hastası için bıçak parası aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2011 Cumartesi, 17:35

Bir hasta yakını, geçen hafta, PAÜ (Pamukkale Üniversitesi) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çene ameliyatı için gelen yakını için, Plastik Cerrah Prof. Dr. İ. G. K’nin, bıçak parası adı altında, 3 bin 500 TL istediğini ileri sürüp, Sağlık Bakanlığı ihbar hattı BİMER’e şikayetini bildirdi. Hasta yakını, ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, savcılığın talimatı üzerine harekete geçti. Polis, Prof. Dr. İ. G. K ‘nin, hasta yakınından, ameliyat öncesi 1000 TL, sonrası için ise 2 bin 500 TL istediğini belirledi. Polis, hasta yakını ile irtibata geçip, doktora vereceği 1000 TL’nin seri numaralarını aldı. Dün, hasta yakını 1000 TL’yi doktora verdi. Hastanın çene ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından odasına gelen Prof. Dr. İ. G. K , polis tarafından gözaltına alındı. Odada yapılan aramada, Prof. Dr. İ. G. K’nin hasta yakınından aldığı seri numarası alınmış paralar ele geçirildi. İ. G. K, polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı