REKLAMI GEÇ

HAYIRSEVERLER PAÜ’YE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

HAYIRSEVERLER PAÜ’YE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç öncülüğünde yürütülen Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Hafta başından bu yana 7 hayırsever ile protokoller imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 2 Eylül 2010 Perşembe, 17:54

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç öncülüğünde yürütülen Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Hayırseverler Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yeni inşaatının yılsonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması için başlatılan kampanyaya büyük ilgi gösteriyor. Hayırseverlerle ard arda protokoller imzalanmaya devam ediyor. Hafta başından bu yana 7 hayırsever ile protokoller imzalandı.

Seyhan Gümüştaş, PAÜ Yaşa/Yaşat Kampanyasına 2 oda bağışı yaparak katkıda bulundu. PAÜ Hastaneleri Başhekimliği’nde imzalanan protokol gereği odalara Saime-Salih Gümüştaş ve Nilgün-Seyhan Gümüştaş isimleri verilecek.

Ali Osman Tozak ise 1 oda bağışıyla hayırseverler arasına katıldı. PAÜ Hastaneleri Başhekimliği’nde yapılan protokol törenine Başhekim Prof. Dr. Fahir Demirkan ve Ali Osman Tozak katıldı. Bu kapsamda bir odaya Erhan Tozak ismi verilecek.

Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın makamında gerçekleşen imza törenine ise hayırsever Musa Eskili katıldı. Eskiliİ bir odanın tefrişini üstlendi. Bu kapsamda 1 odaya Zehra-Süleyman Eskili ismi verilecek.

PAÜ Hastaneleri Başhekimliği’nde gerçekleşen imza törenine katılan Mehmet Zafer Hançarlı ise bir odanın tefrişini üstlenerek ismini yaşatılacaklar arasına katıldı. Rektörlük makamındaki bir diğer imza törenine katılan isim ise İşadamı Ahmet Çalışkan oldu. Çalışkan, bir odanın tefrişini üstlendi. Bu çerçevede bir odaya Sıdıka-Ahmet Çalışkan adı verilecek.
Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ile imzalanan bir başka protokol ise Ali İhsan Bursalıoğlu ile gerçekleşti. Hayırsever işadamı bir odanın tefrişini üstlendi. Yaşa/Yaşat kampanyası kapsamında bir odaya Semra-Ali İhsan Bursalıoğlu ismi verilecek.

Denizlili işadamı Remzi Sulayıcı da bir odanın tefrişini üstlendi. Rektörlük makamında yapılan, Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan’ın yer aldığı imza törenine katılan Remzi Sulayıcı ile imzalanan protokol gereği odalardan birine Fatma-Osman Sulayıcı ismi verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı